Susam1 gizemozdemir90 5 günlük bugün sağlık ocağına gittik 100 gr almış 🤗 emmeyi bilmiyordu resmen yeni yeni toparladı
gizemozdemir90 Gurbetkusu_43 insallah hemencecik ogrenir hep ugrasin. Benim kizim da yfak dogacak, yapisal kucuk dedi doktorum.
Gurbetkusu_43 gizemozdemir90 Kilosunu hiç takma canım önceliği hep sağlığı olsun. Kilosu zamanla yerine geliyor emin ol. Tek sıkıntı küçük doğanlarda emme refleksi zayıf oluyor onda da hem sütünü hemde biraz mama takviyesi yaparsın düzelir hemen kendine gelir inşallah merak etme 😊♥️
Aysekurtt dygn bende anlamadım bugün dopplerde 3500 çıktı normal olur sezeryan her zaman elimizin altında bir seçenek zaten dedi bende normal olmasını istiyorum
dygn Aysekurtt cok sevindim sizin adınıza, saglikla alalim bebislerimizi kicagimiza 🌸🙏🏼 renkli doppler sonucu kesin miymis bu arada?
Feyza11 hunilianne öncelikle merhaba ben ismimden oldukça memnunum anlamı çok çok güzel bir isim Feyza böyle ağırda gelen bir isim olduğunu düşünmüyorum ❤️🥰
Feyza11 Susam1 doğru söylüyorsundue canım ilk defa duydum ya ondan şaşırdım benimki doktorumun dediğinden 200 gr da fazla çıktı çünkü . Bence biraz doktorluk bişey gibi aman yavrularımız sağlıklı olsun da gerisi önemli değil
Lololiya 344458ilayda bende etrafımda çevremde hep eksik oluyo diye biliyorum ama formda fazla çıkanda olmuş şaşırdımm☺️
Susam1 Feyza11 ben 38de doğurdum canım 7. Gün bugün.. Suyu azdı bide gelişim geriliği vardı o yüzden beklemedik
EceEgemen 344458ilayda cnm valla ben 37+0 da doğum yaptım Ogün 3100gr ölçtü doktor 2660 doğdu oğlum 400gr fire verdik demişti 😂
Yigitkeriminannesi 344458ilayda bana da aynı seyleri söyledi doktorum kg i 3800 küsur dedi daha fazla da olabilir 42 ye kadar bekleriz kilosu çok olursa sıkıntı olur dedi tam 40+0da doğum yaptım 3370 Gr doğdu
Feyza11 hunilianne hayır canım benim oğlum a kerem ismini koydum kayınvalidem Ali ismini istedi Kerem Ali oldu ismi iki isim seviyorum ben