Bsra1111111 Kızlar evim kira evim temiz olmasına rağmen simdi mutfakta gümüş böcek gördüm midem aşırı bulandi ya ben bunlardan nasil kurtulcam allahimmmm yardım edin bilen varmi
Asyamira Bsra1111111 ya dünyanın en çirkin böceği resmen ve ben böcek fobisi olan bir insan olarak bu hayvan hakkında fazlasıyla araştırma yaptım evimde çıktığı için kurtulmak için pek adam akıllı yöntem yoktu Ekim ayı gibi evimi ilaclatmistim cok şükür bitti diye düşünürken bugün tekrar oturma odam da gördüm ve yine delirdim, sanırım en kısa zamanda tekrar ilaclaticam 🤮🤮
ogretmen_anneee Bsra1111111 ay valla daha yeni bende gördüm ilk defa evim de bende aynı şekil midem ayağa kalktı atamadım da öldüremedim de bi deliğe girdi çıkmıyor 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
cryingbaby Bsra1111111 benim evimdede var, ahşam pencerelerden geliyodu, yuvalanmiş gibiydi oldure oldure bitirdik sanarken, yorganimin icinden bile cikti, gordugum yerde vuruyorum napcam baska😔😔😔😔
Eczmery123 Bsra1111111 kaloriferli evlerde oluyor ne yazık ki. Eve böcek yemi aldım kutu şeklinde olanlardan. Azaldı ama bitmesi imkansız sanırım kalorifer kaynaklı olduğu için.
Babyhappy58 Bsra1111111 çamaşır suyuyla ovcan bacım her yeri ben öyle basa çıktım sulu silecen evi de yaz geldi daha da çoğalırlar
Babyhappy58 Babyhappy58 Bsra1111111 bide küçük peçetelerle görünmeyen yerlere tarcın koy uzaklaştırıyor tarcın
SenaUysal Babyhappy58 çamaçır suyu hiçbir etki etmiyor canım sadece anlık bi şey. Üstelik zamanla bağışıklık kazanıyorlar çamaşır suyuna @Ilkannem
Ilkannem Benim evim de 1 buçuk senelik bende de iki haftadır varlar. Çok kötü durum ben de çok iğreniyorum napabiliriz, evi de temiz tutuyorum nasıl oluyorsa cogaliyorlar bilmiyorum insanın canı çok sıkılıyor acaba yazın sıcak olunca giderler mi
Babyhappy58 Ilkannem arkadaşa yazdım canım sende aynısını yap çoğalıyorlar anında küçük yumurtalar büyüyo öldürmesende kaçıyorlar eşim öldürüyo arkasına çamaşır suyuyla ovuyodum üremesin diye ben baş edemem sanıyordum böcek örümcek gördüm an kaşınıyorum valla şuanlık yoklar evin her yerine tarcın koydum zaten gelenim gidenim yok çokta görüntüyü takmıyorum dolapların içinde bile var küçük peçetelerle
Busebse Bsra1111111 nasil bi bocek turu bilmiyorum ama su kucuk kucuk bocekleri diyosaniz sirkeli su yapın boceklerin en cok gezdigi yere koyun bi kabin icine su sirke. Yapin ornegin cam agzina dolap icine yada balkon kapisinin onune gibi yaninada limonu ortadan ikiye kesin limon koyun bocekler suya gidip oluyolar bi ara evi kucuk kucuk bocek sarmıştı oyle yapmıştım bide sinek ilaci. Ile heryeri ilaclamistim ben
Ilkannem Babyhappy58 tamam dir bugün her yere tarçın koyim akşam ozaman. Birde çamaşır suyu ile kendimi iyi hissettiğim zaman ovayim yerleri bu hafta .. inşallah bende de işe yarar. Daha biraz önce lavobaya gideyim dedim Gine dolanıyor ortalıkta ama yakalayamadım 🙄
Babyhappy58 Ilkannem ıyyy bide hızlı gidiyorlar ben dayanamıyorum pusu kuruyorum akşama kadar kovalıyorum eşim gelince hallediyo uzaktan bazen terlik atıyorum 😢😢😭😭 kaşıntı tutuyo