Seydaahmet34 Dogumu agustos sonu eylul bası olan anneler neler alınmalı havalar spguk olacagı için hep uzun kollu tercih ettim 0 3 aymı 6 9 aymı alınmalı kıyafetler
mlkkk Seydaahmet34 0-3 ay takım tulum ve hastane çıkışlarıyla birlikte toplam en fazla 6tane yeter 3-6ay da yine 6takım alabilirsin gerisini görüp beğendikçe 6-9 9-12gibi büyük alabilirsin bebek çabuk büyüyor ilk aylar bez taşırmadıkça kusmadıkça üstü kirlenmiyormuş o yüzden 6yeterde artar bile
susam_18 Seydaahmet34 pardon soğuk olur dedinizde hangi şehirde yaşıyorsunuz?😊 ben hep kısa kollu aldım Mersin çok sıcak diye yanlış mı yaptım😄
BeyzaMeteHan10 Merhabalar🎈🎀Tahmini doğum tarihi 25.08 hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah öncelikle💁🏻♀️👼🏻😍 ben daha hiç bir şey almadım ama benim de aklımı kurcalayan düşüncelerden 🙂😇
Seydaahmet34 susam_18 dogrudur mersin sıcak olabilir ama Bi yazdan gecıs oluyo İstanbulda o yuzden almadım kıda kollu
Gercegim Seydaahmet34 aynen benimde o tarihler ama ikiz oldugu icin erkende gelebilir mis bende bi köşede bekliyim burda 😁