Gizemm18 Nerdeyse 21 haftalık olacağız ama hala güçlü tekmelerini hissetmiyorum sadece pıt pıt şeklinde kalp atışı gibi hareket hissediyorum oda zaten çok az hissediyorum ilk gebeliğim sizce bu normal mi? Ve sizce nezaman o güçlü tekmeleri hissedebilirim? 😏
birprensesvebirprensannesi Gizemm18 Tabiki çok normal annesi daha küçük 🤭 23 24 den sonra hissedersin güçlü şekilde ❣️
Ozlem23 Gizemm18 normal bence ben nerdeyse son aylarıma kadar çok güçlu hareketlerini nadiren hissederdim
prensesimbenim_ Gizemm18 benimde ilk gebelıgım bu hafta az az hıssetmeye basladım elımı karnıma koyunca ufak tepki veriyor masaallah babasına cok tepki veriyor bana bıraz nazlı 22 haftalıgız ❤️🙈
ebru05 bende 21 haftalıgım ama hissedemiyorum , ilk gebeliğim . Elimi karnıma koyuyorum kalp atışı gibi hissediyorum ama kendi kalp atısım gibi oluyor , bebekmi yoksa başka bişeymi anlayamiyorum🥺
Gururunannesi birprensesvebirprensannesi bnde bu ne gayretsiz oğlan halsiz mecalsiz okulda çok dayak yer diyordum gülerek 😂😂 şuan 24 hafta olduk . Nasıl durmuyor anlatamam 😂😂demin de oğlum bir rahat ver diyordum kendi kendime. Özellikle yan yatınca. Hele sevdiğim birşeyler yedmmi . Allaaa içerde halaya durmuş gibi 😂😂
ebru05 Gizemm18 kız benimkide , ve hareket etmiyor diyordum sana yazdıkdan sonra o kadar hareketlendiki ilk defa böyle hissettim içimde birşey oynuyor sanki pıt pıt ediyor elimi karnıma koydugumda hissediyorum🤩🤩
Gizemm18 prensesimbenim_ yaa ne güzel 🙈 demekki 1, 2 haftaya bende daha net duyabilcem 😇 ben yatmadığım sürece hissetmiyorum nerdeyse 🤷♀️
prensesimbenim_ Gizemm18 ayaktayken ince ince hiisetmeler var oturunca ve yatınca yerınde durmuyor onlarda ufak tefek bakalım ıleryen zamanlarda napacak 🙈
durmusbu @Gizemm18 ben de 21 haftalığım hala hissedemiyorum bugün doktora sordum bu durumu normal dedi 🤰
birprensesvebirprensannesi Gururunannesi Bende 19. Haftamda öyle derdim tembel diye hey yavrum hey sen misin öyle diyen diyor şimdi🤭
K_Klc2701 Gururunannesi merhaba bende 24 haftalığım aynı sizinki gibi hiç sormayın bazen çok güçlü tekme atıyo korkutuyo benim yerimden zıplıyorum 😁😁eşimle bir gün otururken yaptı yerimden zıpladım karşımda kahkaha atıyodu beyfendi 🤣🤣🤣
Gururunannesi K_Klc2701 yaa işin tuhaf tarafı ben dokunurken yada normal yatarken teklemior eşime heyacanla bak bak koy elini diyorum koyuyor sonra duruyor 😂😂 yalancı duruma düşüyorum