RuyasMom2 Çok acı bir his gerçekten ya karnımın içinde dönüyor baskı yapıyor vajinama ağrı giriyor yürürken 36+2yiz bu haftalarda böyle olması normal mi?
berilkus RuyasMom2 ya böyle çıkacak gibi de oluyor mu? İçten sızı gibi batma idrar torbanı sıkıyor gibi
Yaprakdokumusever RuyasMom2 Ben de üstte hissediyorum ayaklarını mideme dayamış sanki nefes almam özellikle geceleri çok zorlaştı. Aşağıda hissetmeyi isterdim.
3MelekAnnesi3 RuyasMom2 37.haftamda benimde öyle olmuştu hatta ayakta corba karıştırmak bile zor hale gelmişti benim için doktora sorduğumda bebek kanala girince öyle olur demişti ve cok kolay normal dogum yapmıştım bu sayede 😊
Zuzuuk Bende şuan bu durumdayım otururken ama özellikle doktora sordum kontrolüm vardı bugün gayet normal vücut kendini Doğuma hazırlıyor dedi😍😍😍
lily-11 berilkus doktor bana çıkacak gibi hissedersin ama çıkmaz merak etme demişti😅 benim daha 26. Haftada o baskı var yaa🙄🙄
berilkus RuyasMom2 bende de oluyor ya sanki içerden bir şeyleri mıncıklıyor hatta az önce de oldu, çok ayakta durunca oluyor.
minemom RuyasMom2 bacak aramdan bir acı saplanıyor sancı değil ama sanki şişliyorlar… oturduğum yerden kalkınca da olıyor benim ya
ikinciannelikseruveni Kafa asagi tarafta olunca baski alta dogru artmaya basliyor. Genelde cogu kisi yasiyor
RuyasMom2 ikinciannelikseruveni Gecen hafta doktora gittiğimde kafası sağ tarafımdaydi aşağıda değildi şimdi de sanırım aşağıda değil çünkü kafasını aynı yerde sağ tarafımda hissediyorum yuvarlak birşey geliyor elime😁
berilkus RuyasMom2 iyi olsun da aman canımız yansa da olur 😂👍🏻 Benimki de cadı maşallah Allah esirgesin hepsini
3MelekAnnesi3 RuyasMom2 ultrasonda gördügüm kadarıyla mı diyosun canım kafası sağda diye yoksa göbek seklimden vs mi diyosun