Gunleridag durumunuzu anlayabiliyorum ama gerçekten siz kadar kendisi de geriliyordur. Bizzat kendi ilişkimizden biliyorum eşimde takip yaptığımızda inanılmaz gerilir söylemesi ayıp ilişki sırasında da ufak tefek sorunlar yaşardık. Açık açık konuştuk oda bende çocuk istiyoruz. Hatta dört ay önce 5.5 aylıkken bebeğimi kaybettim ve doğum yapmak zorunda kaldım. Eşim kendisi ile açık açık konuştuğumda, kendisini üreme kampında gibi hissettiğini, görev gibi olduğu zaman isteksiz olduğunu söyledi. Bu çocukla alakalı değil dedi. İnandım çünkü bende öyleydim. İsteksizlik oluyordu. Biz ne zamanki bebeğimiz için değil de akışına bıraktık ve birbirimizle istediğimiz için birlikte olduk o zaman hamile kalmıştım. Şimdide bu ay doktora artık gebelik olabilir mi diye gittim malum doğumdan üç ay sonrasında serbest bırakıyorlar yeniden bebek için. Doktor yumurta takibine başladı, çatlatma vs vurdu ama biz yumurta büyümeden de ilişki yaşadık. Maksat o stresi atmak üzerimizden bebek için denemediğimizi düşünmek. Bakalım nasipse olur bu ay değilse bir daha ki aya kalır oda olmadı bir dahaki aya 👍 Herşeyden önce sizde eşinizi rahatlatın ama en önemlisi kendiniz rahatlayın. İnanın bana bu kadar stres progestoron hormonunuzu etkiliyor. Benim tek tüpüm tıkalıydı, pko vardı ve kendiliğinden hamile kalmıştım. Ama evladımı karnımda kaybettim. Demem o ki herşeyin vakti ve zamanı var. Siz pamuklarada sarsanız o yumurta tutmaz, siz maratonda koşssanız o yumurtadan Rabbim bir evlat nasip eder 🤲🏻 Biraz uzun yazdım ama stresinizi çok iyi anlıyorum. Bu yüzden az da olsa kendi yaşadıklarımı anlatarak size moral vermek istiyorum.