Happykariner Arkadaşlar iftardan sonra adet gibi kan geldi 3 4 damla sonra kesildi. 5 6 sattir bekliyorum bişey yok. Alta adete 4 kala yani bugünkü ovülasyon testimi ekliyorum https://www.resimyukle.link/i/JMEqo
merii10 Happykariner yerleşme kanamasıdr inşalah testte baya belirgin çıkmış gerisi gelmezse bnce yarn bi kan verin testte bu kdr belirginse kanda zatn artmıstr baya
Leylosacl Happykariner ovulasyon testi olmasına rağmen baya koyu gebelik olabilir bnce yarın gebelik testi yapın kac gün var adete
synpolyanna Happykariner canım benimde adete 6 gün kala pembe leke geldi sonra kahverengi geldi 3 gün. Yarın kan vereceğim silik çizgi gördüm ama bakalım bana sanki adet olacakmışım gibi geliyor. Haber et sende inşallah hamileyizdir 🤲
Burcumirac Happykariner ben adetime 5 gün kala yasadik sadece bir kez geldi ve ikiz hamileyim bence yerleşme kanaması 🙏🥰
Happykariner Leylosacl an itibariyle 3 gün kaldı canım yarında ovülasyon la takip edeyim diyorum atarım hatta buraya öbürgün test alayım diyorum
Happykariner synpolyanna ay canım inşallah hamileyizdir çok dua ettim bu ay Rabbim duymuştur inşallah
Ozgecomelek Happykariner canım yumurtalama için kırmızı çizgi yetersiz ama ay içinde yer yumurtlama görduysen ve adete yakın tekrar t çizgisi kirmizilastiysa hamilelik demektir ☺️
confundo Happykariner Annem de benim hepinizde leke geldi adetten önce der. Bence umutsuz olma imkanın varsa bi gebelik testi alıp ona bak derim canım. Yoksa da üzülme vardır her şeyde bir hayır
confundo Happykariner Çizgi diğerinden çok koyu olursa gebelik olabilir diye okumuştum. İnşallah vardır 😊