Rabiaysu Hanımlar hayırlı geceler. 35 haftalık gebeyim bugün kontrolümuz vardı Nst de bebegim kasıldı belli sureyle ama sancım asla yoktu. Erken doğum olabilir denildi. Çok tedirgin ve telaşlıyım açıkcası. 35. Haftada olanlar sizde de kasılmalar oluyor mu?
vezza06 Rabiaysu bende de oluyor bana da ayni şekilde erken doğum olabilir dendi ama kendimi doğum yapcak gibi hissetmiyorum 😁
Rabiaysu Minnosannem12 benim ara ara oluyor normal günde de poposu ve ayaklari ile itiyor gibi sanki bi beş dakika sert kalıyor ilk gebeliğim korkuyorum Açıkcası 🥺
Rabiaysu Mavilotta hissediyorum tabii her sese tepki veriyor normalde de kasılıyor aniden ortamdaki sesten etkilendi diye düşünüyorum
ozgeacar Bendede oluyor poposuyla kendini itiyor çok kısa bi süre biyerde toplanıyor sonra hemen dağılıyor çok rahatsız etmiyor beni
Rabiaysu ozgeacar beni de rahatsiz eden bir durum yok sancı acı hissetmiyorum ama 37. Haftada doğum olabilir denildi kasılma olduğu icin. Tedirginim açıkcası
Alinamoms Rabiaysu benimde o şekilde yatış yapıldı 50lere düştü ama doktor çıkarmıcam dedi muhakkak yatış yapılmalı sizede
Rabiaysu Alinamoms kasılma icin serum takıldı , bebeğimin akcigeri gelisimi tamamlanmasi için erken doğum ihtimaline karşı igne yapıldı ama yatış yok
Alinamoms Rabiaysu 140 sancıda yatış yapılmaması çok şaşırttı şuan en son nstde 40a düştü aralıklı sancı doktor cumaya kadar burdasın seni salamam dedi ve tıp fakültesi yani özel değil.