150_gelartik Yeni geldim. 1 cm açıklık varmış . Nst de Ağrı çıkmadı. Ebe dr ile görüştü beni eve yolladılar. Ben evde ne yapacağım ki ağrı sıklaşınca gel dedi. Normali mi bu anlamadım. Ya bebeğime Bir şey olursa .
bebiskoooo 150_gelartik inşallah bişey olmaz canım hurma ye sıcak suya otur beline masaj yap kuzum açılman artar rahatlarsın
Yaprakdokumusever 150_gelartik Nişanla doğuma gidilmezki. Nişan geldikten 10 gün sonra doğuranlar var. Suyunuzu ya da sancılarınızı beklemeniz lazım.
Kvsraykt 150_gelartik işte tamda bu yüzden gebe eğitimi önemli araştırın okuyun takip edin ebe sayfalarını doğum hikayelerini okuyun
150_gelartik bebiskoooo hurmayi 37 w beri yiyorum faydası oluyordur inş. Bebek çok baskı veriyor ağrı siklasmasi demek bebegin baskısının sıklaşması mi oluyor
Yaprakdokumusever 150_gelartik Valla bende henüz yaşamadım. Adet ağrısına benziyomuş zaten eminim anlarız ilk uzun aralıklarla vuruyor daha sonra sıklaşıyormuş.
bebiskoooo 150_gelartik 35+5 canım doktor Mayıs sonu Haziran başı olur dedi benim riskli gebelik erken doğum riskim var neler öekiyorum neler hep uzanıyorum malesef 😞
150_gelartik bebiskoooo 37 ye 1 haftan kalmis onu da atlat hayırlısıyla. Ama su an şancı cekiyorum emin ol bu çektiklerimiz dogum sancilari yaninda hicbir şeymis diyorsun 2. Seferdir eve yolladı dr Gün içinde muayeneye cagirdi_
bebiskoooo 150_gelartik ben uzandığımda özellikle çok hissediyorum belimde kasıklarımda ağrı oluyor bir saat falan sonra rahatlıyorum doktor bana da 18 Mayıs dedi gün verdi bakalım nasıl olacak o zaman çatı muanesi olacağım