Betulkoray2021 Merhaba Arkadaşlar, Özel hastanede doğum yapacağım. Refakatçi olarak eşim ve ablam kalsın istiyorum. Bu tam kapanma döneminde izin vermiyorlar. Sadece 1 kişi kabul ediyorlar. Sizde durumlar nasıl?
Mzgnormann Betulkoray2021 aynen bendede sadece 1 kişi gelebilir dedi eşimi alacam yanıma daha rahat ederim
Kimkibu Betulkoray2021 benimde aynı hatta seçme şansı bile vermediler doktora sordum sadece eşin dedi baska kimseyi almıyoruz dedi.. oda elzem bir durum olursa hakkımızda karar verme yetkisi oldugu içinmiş.. ilk bebek bizimde sezaryen olacagım eşimle nasıl yaparız hic bilmiyorum😔
Yaprakdokumusever Betulkoray2021 Benim gittiğim özelde de sadece 1 kişi. Peki devlette nasıl acaba bilen var mı? Zeynep kamil refakatçi alıyor mu? Bazı hastanelerde kalktı refakatçi olayı.
Szeys Betulkoray2021 Benim ilk doğumumda eşim annem kardeşim vardı😅 şimdi annemi alırım diyorum çünkü ihtiyacın oluyo. Sezaryendi benim de ve kontrollerde bile eşi çıkarıyolar bi kadın olması daha iyi oluyo. O yüzden annem daha iyi olur benim için ama eşim de ilk ben görcem kızımı diye tribe giriyo napıcaz bilmem😅
Betulkoray2021 Kimkibu benim de ilk bebek ve sezeryan o yüzden tedirginim eşimle zorlanır mıyız diye ama başka şansım yok gibi 🙃
Gururunannesi Betulkoray2021 ben o konuda şanslıyım eşim hastanede çalışıyor gece nöbetlerine denk getirecez o geceyi o yüzden eşim ve ablam olucak benmde 🤗