Ipekbocugu Merhaba anneler, Montessori yatak alıp memnun kaldığınız bir site/hesap var mı? Goodnightkid çok hoşuma gitti ancak oldukça pahalı , onun gibi sade, Montessori felsefesinden uzaklaşmamış model bakıyorum.
Kubrakuckk Ipekbocugu Evet ustaahsapurunleri Instagram da bakabilirsiniz bizde aldık fotoğraf nasıl paylaşılıyor bilmiyorum tarif ederseniz size gorselide atarım gayet güzel MDF çok sağlam biz çok memnunuz
1anne-2bebek Ipekbocugu o kadar memnunum kı. Bız tahtaları gidip kendımız aldım malına bakarak sectik iyisini, snra da iyi bir marangozcuda yaptırdık. Hem modelını istediğim gibi yaptırdım cokta memnunum👍
1anne-2bebek Ipekbocugu ya bn gercekten bılmıyorum eşim ile babam konuştular keresteci ile. Ama yatak için kullanacak 2 3 cesit varmış ıyısı bu demişler almışlar. Bnımkıde yere sıfır yuksek değil. Ayrı odası yok yatak odamız buyuk oldugu ıcın oraya kurduk. bu yaz beyeza boyatıcam duvara sabitlenen catı modeli. Ama odası olmadıgı ıcıb henız tamamyamadık. Sadece yatak olarak montessorı kullanıyorum suanlık