Serherrrrr Bugun doktoruma gittim amniyon sıvının çok olduğunu fark etti ve şeker hastalığı olabilme ihtimaline karşı haftaya bir daha çağırarak tahlil yapılcak 😞 ve artık her hafta beni göreceğini söyledi.. sizce bu durum nasıl ilerler aklıma baya takıldı
Gurasin Serherrrrr Benimde gebeliğimin son haftalarında fazlalaştı 37 deydim ama ben seninki biraz erkenmis😔 umarım suyun evde gelmez
Sarew Serherrrrr benim su fazlaliğım 24 25 haftalarda çıktı 28 haftada tekrar kontrole gittim biraz daha fazlalasmıştı seker yüklemesi yapıldı ve sekerim çıktı 2 haftaya yakın diyet yapıyorum bugün kontrole gittiğim de normale donmeye basladıgını söylediler suyun şuan 30+1 haftalığım yediklerinize dikkat ederek düşürebilirsiniz bence
Serherrrrr Bende çok endişeleniyorum bu durumdan çok duydum gerçi suyun gelse bile bi kaç saat içinde bebeğe zararı olmuyomuş diye ams bilmiyorum tabi ki de allah büyüktür 😞😞
Serherrrrr Sermec27 hayır şeker yüklemesi yapıldığı haftalarda doktor gerek duymamıştı ama şimdi suyun fazla olması şekerin olma ihtimali var dedi suyun fazla olmasından korkuyorum 😞
Sermec27 Serherrrrr benlm de 22 de detaylı ultrasonda su fazlalıgı cıkmıştı ve sekerim cıktı 26 da düzelmişti suyum keşke yaptırsaydnz