Dilan9280 Mrb kızlar bi sorum olucaktı aranızda yaşayan vardır illaki 28 haftalık gebeyim ve aşırı şekilde sırt agrılarım var ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum napsam da agrı dinmiyor yatamıyorum ne iyi gelir veya napmam lazım aranızda yaşayan varmıdır😞😞😞
civciviminannesi_20 Dilan9280 Merhaba canım öncelikle rabbim inşallah şifanı versin 🤲🏻 Bende 27 hf- 2 günlüğüm. Benimde tam sağ göğsümün hizasında sırt tarafımda şiddetli bir ağrı oluyor. Sadece sırt üstü sert bir zemine yattığımda ağrım hafifliyor.Genelde geceleri başlayıp ağlatacak seviyeye kadar geliyor. Doktora gittiğimde yoğun bir şekilde kas spazmı olduğumu söyledi.Normalde tedavisinde kortizonlu iğne kullanıyormuş.Gebe olduğum için egzersiz ve ağrı kesici krem yazdı. Sonuç olarak yine aynıyım. Allahım hepimizin hastalıklarına şifa versin 🤲🏻🥺
Skrynroflaz9894 Dilan9280 canım hamilelerin kullanabileceği ağrı kesici ilaçlar var benimde öyle kullandım baya fayda etti dolgit diye bi krem
Dilan9280 derya46 hayır bugün doktora gittim muayene olmaya magnezyum verdi allahım böyle birsey yok amma 😞😞 suan bile agrı içindeyim
derya46 Dilan9280 bnmde kuyruk sokumum cok agriyor ve aciyordu doktor fitil verdi bnde gecti diye kullanmadim sırt bolgem agriyordu agri kremi kullanabirmiyim dedim doktora kullan dedi nimes kombo jel iyi geldi bana
MinikMaya civciviminannesi_20 benim de sikayetim sizinle birebir ayni ve dr bana hic bisey vermedi normal olabilir dedi. Sanirim gecistirildim. Ben de soluma yatip sag kolumu basima dogru gererek yatinca rahatliyorum
Dilan9280 civciviminannesi_20 Suan nasıl acı içindeyim inanmazsın belki allahım kimseye vermesin gerçekten cok kötü bir durum bugün muayenem vardı gittim magnezyum verdi bana senin dediğin gibi göğüs altı iste ordan başlıyor acısı sırtıma kadar veriyor yemekten sonra başlıyor bu agrı ama yemekte az yedim bugün belki cok yiyiyorum dedim agrısı oyuzden oluyordur diye ama malesef yokk 😞😞😞😞
Dilan9280 Skrynroflaz9894 bilmiyorum bana magnezyum verdi bugün kullanmaya başladım ama sırt agrım feci şekilde olmaya başladı kimi diyor bebegin kollarrı veya kafası vs herkes bisey diyor iste yemekte cok yemiyorum agrım belki ondandır diye ama alakası yok gerçekten
Dilan9280 MinikMaya ya yastık koyuyorum yanıma bacağımı atıyorum üstüne rahat yatiyim diye ama yok ne gecem belli oldu ne gündüzüm belli oldu bu sırt agrım olmazsa herseye razıyım yine cok kötü 😞
civciviminannesi_20 Dilan9280 Bilirim bilmez olur muyum. Şu anda bende ağrıdan duramıyorum. Halının üzerine yatıyorum ama ağrım devam 🥺 Yaklaşık ağrı yarım saat- bir saat sürüyor. Ben bu ağrıları tam 1.5 aydır çekiyorum. Her gece ağlıyorum ağrılar başlayınca ahh ahh 🤦🏼♀️ İnşallah hayırlısı ile sağlığımıza kavuşuruz 🤲🏻
MinikMaya Dilan9280 dedigim gibi yap dene bi sag kolunu gerdirerek dur biraz. Beni cok rahatlatiyor. Gun icinde otururken de kolumu kafamin arkasina goturerek yine geriyorum ise yariyor. Belki sana da iyi gelir 🙏
Skrynroflaz9894 Dilan9280 bebek büyüdükçe önden baskı oluşuyor tabi sırta ağrı veriyor canım korkma geçeçek inşallah Allah’ın izniyle
Dilan9280 MinikMaya emin ol ger şekilde deniyorum Suan yastık koymuşum arkama yaslamışım kendimi uykum cok var ama yatamıyorum agrıdan dolayı özellikle akşam başlıyor agrılar gündüz bisey yok
Dilan9280 civciviminannesi_20 amin insallah Suan sende bu durumu yaşıyorsan beni en iyi sen anlarsın bende yaklaşık bir aydır cekiyorum bu acıyı 😞😞
civciviminannesi_20 Dilan9280 Şöyle düşünelim yinede şükürler olsun bebekle alakalı bir durum yok. Minikler için katlanıyoruz bu acılara 🙈 Sırt üstü yatmayı dene sert bir zemine belki faydası olur. Ağrın hafifler inşallah kuzum 🤲🏻 Magnezyumda kullanıyorum ama faydası olmuyor 😭😭
Dilan9280 Skrynroflaz9894 amin insallah evet öyle diyorlar şikayetim pek yoktu benim ama doğum yaklaştıkça bebek büyüdükçe şikayetler artmaya basladı 😞😞
meri_2015 aydan beri benimde gün güne artan sırt ağrım var şu an bende sola doğru yattım arkama yastık koydum ama kımıldadığım anda pilim bitiyor kıvrandırıyor adeta günlük magnezyum kullanmama rağmen 😔 eşimle artık 1 aydır neredeyse ayrı yatıyoruz sırf ben uyuyabileyim rahatça diye 😔
Dilan9280 meri_2015 haklısın gerçekten benimde aklıma gelmiyor degil bu durum cunku çok şiddetli bu agrı ve neden oldugunuda anlamış değilim ilk defa bu agrı var ve şiddetli 😞😞😞
Edali87 Dilan9280 sıkıcı bir çaresi var bende duzenli yapamıyorum ama egzersiz cok iyi hissettiriyor. Youtube dan sirt agrisi icin yoga fln yaz elvin in yada fizyoart diye bi fizyoterapist var çok güzel hareketler onermis baya işe yariyor