Busra_kr Arkadaşlar merhaba gebelikte dişle alakalı işlem yaptıran oldu mu? Geçen sene yaptırdığım kanal tedavim bir haftadır çok ağrıyor sızlıyor bende gitmeyi düşünüyorum fakat çevremdekiler hamile olduğundan birşey yapmaz diyorlar 🥺
Lulemom Busra_kr 2. Trimesterde yapılıyo, ama kanal tedavili diş ağrımaz. Yanındaki diş falan ağrıyo olabilir mi
Bseda Busra_kr doktor onayıyla yapılıyor son 3 ayda. Birde her dişçiye gitme bilincsizce anestezi verebilen dişçiler var işinde iyi bilinçli olanlar lokali belli dozda veriyor. Ama arkadaşın dediği gibi kanal tedavisi olan dişin değil yanındakidir o siniri alınan diş ağrı yapmaz bir sene sonra.
Gzdczdl Busra_kr kanal tedavisi yapılan diş ağrıyabiliyor bu kanal tedavinin düzgün yapılamaması sebebiyle oluyormuş. İçeride sinir unutulduğu için. Bende aynı durumdan müzdaribim. Çok şükür dişim ağrımıyor şuan ama damağım iltihaplandı benimde bana augmentin antibiyotik yazıldı. Kadın doğumcumda onay verdi dayanamayacağım kadar sızlarsa kullanacağım. 15+2 deyim
Busra_kr Lulemom bu dişime 3 kez kanal tedavisi yapıldı ama en son altında kist olduğundan çekilmesi gerektiği söylendi 😕 15 haftalığız acaba gerekli işlem yapılır mı
Busra_kr Gzdczdl Çok geçmiş olsun size de🌸 Bende anlamadım hep aynı dişim ve üçüncü kez işlem yapılması 🤷♀️
tugbakaragul Busra_kr benimde dişim kırıldı biri profesör 2 doktora sordum yaptırabilirsin ama doktora mutlaka hamile olduğunu belirt dediler. Henüz gidemedim ama yaptıracağım. Doktoruna sor yaptır derse, risk yok derse yaptırabilirsin 😊