Eslemoyku Kızlar ilk zamanlar için hamak mı daha kullanışlı yoksa anakucagı şeklinde oyuncaklı olanlar mı. Hamak daha uzun süreli kullanılıyor hem uyumaları hemde gaz için çok iyi diyolar. Sizler ne yaptınız ne aldınız
Beyzan Eslemoyku ben oğlum 2 aylıkken ana kucağı aldım hiç sevmedi iade ettik sonra aradan zaman geçti 1 yaşına doğru hamak aldik çok severek kullandı. Şimdi 2 yaşında sallanmiyor artık ama arada yatıyor sıkıntıdan ve hala sığıyor. Yeni doğan döneminde hamağı denemedim ama kullanım ömrü çok uzun buna kefilim biz e bebekten bliss marka hamak aldik
ideemirel Eslemoyku ben ikisinden de almayı planlıyorum uygun fiyatli e bebekte falan çok var hangisini sever bilemiyorum deneyip gorucem
Eslemoyku Beyzan hamakta hareket etmeye başlayınca düşme tehlikesi var falan dedi bi kaç kişi ondan kararsız kalıp yazdım anakucaklarında kemer var düşmez gibisinden konuştular kafamı karıştırdılar 🙈
Beyzan Eslemoyku hamagin altında kemer var onu bağlayınca hamak sallanmiyor istese de dönemiyor bebek o kemeri takınca
Beyzan Eslemoyku evet resimlerden belli olmuyor ama ben bizzat ürünü aldım kullandım bebeği değil hamağı sabitlemek için kullanıyordum ben. kemeri bebek uyuduğu anda takıp artık sallanmamasini sağlıyordum bebek uyuyunca dönmesin diye. Belki yasak bitimi mağazadan bakabilirsiniz dah net görürsünüz