poyrazege111 Kızlar kaç gündür boğazım şiş kulaklarima vuruyor ağrısı başım bile zonkluyor doktora gittim klavunat adli antibiyotiği verdi emzirdigimi söyledim ama bu recetesinde anne sutune gecer diyor emzirenler kullanmamalı tarzinda biseyler yazıyor içmesem iylesemiycem napmalıyım bilemedim
Arasinannesi poyrazege111 kuzum doktorun vermiş ilacı ona değil de buraya mi güvenip içeceksin ? Eğer içinde sıkıntı varsa başka bir doktora daha git yani.
SumeyyeAkifAka poyrazege111 bende emzirirken kullandım ama üç dört saat emzirmedim o sürede ilacı içmeden sütümü sağdım sonra ilaç içtim
poyrazege111 SumeyyeAkifAka hangi antibiyotiği kullandınız bende dunden beri emzirmedim göğüslerim agriyr
poyrazege111 SumeyyeAkifAka ilacı bi kez içmiyoruz ki ama mesela ilacı içtikten sonra yinemi aynı işlemi yapiyorsunuz
Knber poyrazege111 Can'ım emzir kesme sakın emzirmeyi meme reddi yaşardınız Bn Dr ye sormuştum evet sütüne geçer ama %2 geçer bebeği etkilemez demişti grip barsa eger emzirirken maske kullanmanı tavsiye ederim gecmiş olsun
Knber poyrazege111 ama mesela emzir hemen İlacı al bebiş bidaha acıkana kadar ilaç etkisini kaybetmiş olacak
SumeyyeAkifAka poyrazege111 12 saatte bir içiyordum yine içme saatine yakın zamanda aynı şekilde kullanıyordum canım
poyrazege111 Knber ya dogru da bnm kafama takilan ilacin icinde cikan kagitta emziren anneler kullanmamalı tarzinda seyler yaziyor oyuzden korkuyorm
Knber poyrazege111 hemen hemen hepsinde yazıyor Can'ım o parolda bile yazıyodur belki Dr verdiyse ve emzirdiğini belirttiysen korkma
poyrazege111 Knber doktora söyledim emzirdigimi çok ağır grip olmuşum boğazım kulaklarım çok kötü ağrıyor basima vuruyor agrisi mecbur kalmasam antibiyotik kullanmazdım ama nebilim cnm insan korkuyor benim yuzumden bebege bi zarar gelecek diye
poyrazege111 Knber sutum cok yeterli degil mamayi 1aydir doymadigi zamanlar veriyordum simdi ilac icince esim emzirmeme izin vermedi cok evhamlı bebege gececek diye korkuyor
Knber poyrazege111 mama degilde ne kadar çok emzirirsen o kadar sütün gelir eger sütün azsa eczane galoctro damla var çok güzel süt indiriyor kesinlikle tavsiye ederim bol su iç ve uyu mümkünse ama lütfen emzir netten de arastır emzirirken maske takarsan geçmez bebege
poyrazege111 Arasinannesi haftasonu diye acile gittik oda fazla ilgilenmedi hemn ilaç yazdı ondan aklıma takıldı