_sena_ 28 haftalık hamileyim kızlar ara ara titriyor göbeğim bildiginiz neden kaynaklanıyor olabilir bebek mi titriyor napiyor anlamıyorum ama belki yaşayan vardır
Omerhatice _sena_ kordonuylami ne oynuyormus sanırım bizde 31+2yiz hiç durmuyor anacım hiç karnim eğri büğrü oldu artk🤣🤣
merveylmz _sena_ banada hep oluyordu ama dün daha tuhaf bi şekilde şahit oldum karnımda kumanda vardı resmen telefon titrer gibi kumanda titredi böylesi çok daha tuhaf geldi. 🤓
Mandalina91 Omerhatice tam olarak dediğiniz gibi eğri büğrü 😂😂 birde ne tarafıma yatsam sanki oraya düşüyor 😃
Mandalina91 _sena_ 28 den başlayarak şuan 31 deyiz şiddeti artarak devam etmekte 😃 titreme zamanla kendini ittirme vurmaya dönüştürüyor. Daha ileriki zamanlarda ne olacak beklemedeyim 😀
Yesimmmmi Mandalina91 🤣aynı benimde oyle kediler gibi hamile olunca yürüyünce bebişleri bir sağ bi sol 😂 bizimkide tam olarak oyle
Misto _sena_ bende de oluyor nedenini bilmiyorum daha öncede bunun için post acılmıştı oraya arkadaşlar bebek kordonunu çekiyor oyüzden titreşim oluşuyor diye yazmışlardı