NeslihanAyanolu Mercimegimm ben dokunduklarını hiç hissetmedim sıfır his ameliyatta sanırım sakinleştirici birşey de veriyorlar çünkü ben çok mutluydum sanki hergün yaptığım birşey gibi sakindim hatta dikişleri beklerken uyudum bile doktor uyandırdı
Kbr NeslihanAyanolu moral ignesi yapabiliyorlarmis bende bugun 2de oldum ilk saatler cok agrim oldu sonra anestezici igne yapti ve suan gayt iyiyim cok sukur yatis pozisyonu olarak dumduz sirt ustymu yatiyorsun korse takmaya basladin mi
Mercimegimm NeslihanAyanolu yaa ne güzel eger öyle bise olursa yani sakinlestirici verirlerse bende epidural olabilirim doktorumla konuscam bu konuyu
NeslihanAyanolu Kbr ilk günler sırt üstü yattım sadece ama şimdi her türlü yatabiliyorum korse kullanmadım henüz pek düşünmüyorum aldığım kiloyu verdim zAten karnım da çok kötü değil
tubatayfun NeslihanAyanolu allah annala babali saglikla buyutmeyi nasip etsin Bebek dogunca hemen veriyorlarmi kucagina normal dogumdaki gibi ve kendimiz kallip oturup yata biliyormuyuz?
NeslihanAyanolu Mercimegimm bence mutlaka konuşun normalinde tansiyonumda çok yüksekti benim ameliyatta gayet normaldi heyecanlanmadım bile gayet iyiydim yarım saat sürmedi bile 😘
NeslihanAyanolu tubatayfun doğar doğmaz ameliyat masasında görüyorsun dokunuyorsun sadece ameliyat devam ettiği için odaya çıktığımda gelmişti yanıma yardım ile hemen oturur pozisyona geldim aldım kucağıma hemşireler yardım ediyor zAten
NeslihanAyanolu ZeynepKeke merhaba takmadan önce küçük bir iğne yaptılar uyuşturdular sonra katater takıldı o yüzden pek hissetmedim takılırken çıkarken de sadece bantlar acıttı zaten ameliyattan daha uyuşuk olduğu için farketmedim
NeslihanAyanolu Ceren35 hayır ya hiç yanmadım o enfeksiyon ile ilgili sanırım gayet normaldi düşünmeyin böyle şeyleri bebeğe odaklanın İnanın o an aklınıza bile gelmeyecek böyle endişeler 😘