Burcuckmk Kghkflfk ben bazen 2 içiyorum bisey olmadi cok şükür gunde 200 mg ye kadar tüketilebilir canim
Csm Kghkflfk ben her gün kesin 1 tane içiyorum ama bazı günler 2 oluyor. O zaman, o gün hiç çay içmiyorum, çikolata tüketimime dikkat ediyorum. 2 bardak çay, 1 turk kahvesinden daha fazla kafein içeriyor
Kghkflfk Sita3434 1 içebilirsin diyolarda 2 nin zararı olurmu acaba çok cnm çekiyo son günlerde hep 2 içiyorum
Zynp_H Kghkflfk ben 30+6 haftalığım en son 28 haftalıkken gittim doktorum türk kahvesi kola fanta içme dedi o günden beri azıma sürmüyorum
Kimkibu Kghkflfk bana günde 2 tabe içebilirsin demişti doktorum bende içiyorum 2 tane günde çok seviyprum çünkü onun yerine cay vs içmiyorum sıkıntı yok şükğr
Kimkibu Kghkflfk yani ben öyle yapıyorum doktor içme demedi bana bir fincan açık çay içebilirsin demişti ama ben içmiyorum 2 kahve içiyorum günde.. türk kahvesini zaten kahveden saymıyoruz demişti bana o yüzden iç bişi olmaz dedi.. tek bitki çaylarını yasakladı hele o sallamalar kesinlikle içmiceksin demişti.. sadece kendin demlersen kış çayı 1 fincan arada içebilirsin demişti.. diğer kahve türlerinide içmiyorum o yüzden filtre gibi