zenan8 Ben doğurdu doğuracağım 😂 dokuz ayımın sırf iki ayı tuvalette geçmiştir var mı benim gibi olan el kaldırsın 😂😂😂
Minnosunannesiii zenan8 🤣🤣🤣🤣 karnıma ağrı giriyo artık sık çıkmıyorum azcık birisin öyle gideyim diyorum valla 🤣🤣🤣🤣
Omerhatice zenan8 bende 31 + yım yarin kontrolumuz var sanırım bebis döndü aşağıya baskı arttı ve bi tekmeler bi hareketler çişimi tutamıyorum resmen Sonra bi tuvalete gidiyorum anam sanki günlerdir gitmemişim 🤣🤣
zenan8 depsizoo son aylar daha da artıyor 😂 artık dalga gecıyorum bez mi bağlasam dıye 😂 zaten gece tuvalete görmekten yatamıyorum 😬
Mom_25 Minnosunannesiii öyle yapmayın ama bı sefer de sistite yol açar enfeksiyona yani o zaman daha fena olur bence geldikçe gidip rahatlayın😉
depsizoo zenan8 ben bez bağlıcam gibime geliyo 🤣 şimdi böyleyse aboooo yandım ben kaynanam diyp sana bi lazımlık alalım diyo
zenan8 Omerhatice beni anlatıyorsun 😂😂😂 birde çok az gelse bıle aşırı sıkışmış gibi oluyor insan .. ay vallah zormuş hamilelik 😬
zenan8 depsizoo Alışırsın alışırsın yarım saat tuvalete gıtmeyınce Allah Allah nıye tuvaletım gelmedı dıye şaşırıyorsun artık 😄
Omerhatice zenan8 kiz hemde nasil tuvalete bi gidiyorum yuh diyorum🤣🤣 Benim oğlumda çok rahat geçmişti ama kizim kök söktürüyor valla bana
Acemianne12 zenan8 34 haftalığım aylardır tuvalletteyim eşime diyorum hortum bağlıcam tıvaletle arama 😂