Bebekbekliyoruz Son adet tarihim 1 nisan bugün kan verdim beta hcg 68 cıktı cuma gel tekrar kan ver dedi doktor ama bana düşük geldi böyle olup hamileliği devam eden varlığını?1
Zekplt Bebekbekliyoruz benim 52 çıkmıştı zamanla yükseldi 2 günde 2 kat artıyor sağlıklıdır inşallah canım ♥️
Dilekcnkn Bebekbekliyoruz Benim 13,5 çıktı canım seninkinden daha düşük yani umarım sağlıklı bir artış olur sıkma canını
mlkkk Bebekbekliyoruz erken öğrendiğiniz için düşüktür cuma günü 500 600lerdedir eğer sağlıklı artış olursa
Bebekbekliyoruz Zekplt inşallah yarın yine kan vericem ben doğum yapalı daha 3 ay oluyor ama tekrardan olmus hiç anlamadan
Didemmmmm Bebekbekliyoruz dğer kişiden kişiye değilir benim adetime 3 gün kala 48 çıkmıştı. Sonra ikimkatından fazla katladı. 2 günde bir kan verdim. 6+6 da hem keseyi hem kalp atışını duydum. Güzel düşün güzel olsun inşallah 🙏🙏
2melekannesi_ Bebekbekliyoruz ilk öğrendiğimde 39du :) 4 gün sonra 427 olmuştu hiç korkmayın endişelenmeyin önemli olan güzel artış olması 🌸