Sevim1609 Aslina Anladım benim de 3 hafta kanamam oldu 3 hafta kalkmadan yattım çok şükür artık günlük işlerini yapabilirsin ama böyle bir durum var onun için çok yorulma dedi
Aslina Sevim1609 aynen işte benimde 8. Haftada kanama oldu bana da öyle dedi. 12. Haftada gidince günlük 1 saat yürüyüşe bile izin verdi.
Sed22-09 Sevim1609 yok canım içini ferah tut doktorunu dinle herkes konuşuyor, herkesin bünyesi bir değil bazıları bu süreci zor atlatıyor bazıları kolay o yüzden dediğim gibi doktorun ne diyorsa onu dinle ilaçlarını düzenli kullan
Naz_01 Sevim1609 benimki öyleydi hem bebek hemde plasenta aşağıdaydı riskliydi 20.haftamda yukarı çıktı çok şükür.20.haftaya kadar hiç iş yapamadım uzandım
slnurn Sevim1609 benimde 13.haftada aşağıdaydı. Doktor eğilip bükülme saatlerce yürüme elinden geldiğince dinlen demişti. Ben ev bile süpürmedim sadece yemek yaptım çok şükür 23.haftada yukarı çıktı. Şuan 28 haftalığım sizde dikkat ederseniz çıkar İnşAllah 😊
Sevim1609 slnurn Aynen benim doktorumda öyle diyor dikkat ediyorum bende 🥰 İnşaşlah güzel haberler alırız 🥰
AysegulAkdag Sevim1609 2 hafta once gittim dr. 18 haftalikken bana da aynisini soyledi. Ilac verdi 3 hafta sonra tekrar gel demisti 1 haftam kaldi. birde kasilmalarim varmis. Insallah gecer 🤲
Esbebeginannesi Sevim1609 aynı bana da 12. Haftada asagida hatta rahimagzini tamamen kapatiyor dediler. Perinatoloji uzmanina gittim 12. Haftada asagida demek icin cok erken o zamanla cikar dedi. Cok şükür 24. Haftadan sonra cikmaya basladi. Suan 29 haftaligim ve tamamen yukarida. Ilk duydugumda cok korkup aglamistim kendimi yipratmistim. Hic stres yapmayın zamanla sizin de yukari cikacaktir.
Esma1453 Sevim1609 merhabalar 16 haftalık gebeyim dün doktor banada aynısını söyledi, aynı şekilde moralim bozuldu tabi.. Bunun için ayrıca bir ilaç yada iğne başladı mı size, yada nasıl bir öneride bulundu
Sevim1609 Esma1453 ben progestan kullanıyorum zaten ama bu senlik bir durum değil çıkmasını bekliycez dedi.Ayrıca hareket etme çok fazla evde yemeğini yap işlerini gör o kadar ama yürüyüş spor yok. Arkadaşlar ve araştırdığım kadarıyla bel altına yastık koyarak uzun uzun dinlenmek gerekiyor 🙏🏻 İnşallah güzel haberler alırız 🙏🏻❤️
Cgldy Benm 21. Haftamda detaylı ultrasonda düşük plasentam olduğu söylendi. Şuan 23. Haftamdayım 2 gün sonra kontrolum var bakalım ne durumda
Busra3496 Sevim1609 dua et ve bol bol dinlen ayaklarını uzat. Bir çok kişinin aynı sorunu var hatta benim de
Sevim1609 Busra3496 inşallah daha da güzel günlerimiz gelicek ❤️❤️ Bol bol dua edelim çok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻