Mkeler Merhabalar, 14 haftalik hamileyim. saglik ocagim 14-16 haftasi arasinda Tetenoz asisi yapilmasi sart dedi hastanede ki doktorum bunu hatirlatmadi. Asidan korktugum icin degil ama lazim mi tetenoz asisi ? Zarari olmaz mi ? Simdiden tesekkurler
Tuba704 Mkeler kadın doğumcular hatırlatmıyorlar evet aile hekimi hatırlatıyor bir zararı yok eğer sezeryan olursanız ya da ameliyathanelerde felan mikrop virüs almamanız açısından faydalı olabilir
Ayse1608 Mkeler Genelde bebeğin hareketlerini hissettikten sonra çağırıyorlar formdaki arkadaşlar 20.haftada yaptırmış doktorunuzdan bir danışın🤔Bebeğe bir zararı olmuyor bence yapılmalı
Leylatnlk Mkeler canım o hafta çok erken bebeği hissetmeye başladığında yapılıyor ve 19 23 haftaları filan bulabiliyor ikinci dozuda 1 ay sonra yapıyorlar
mucizembenimmm Mkeler 14 hafta daha erken aşı için 20 haftalık falan vuruluyosun bende bugün vuruldum sağlık ocağında zaten söylüyolar şu tarihte Gel diye
esrasd Bana doktorum yaptırabilirsin de yaptırmayabilirsin de dedi. Kararsız kaldım hala yaptırmadım 23. haftaya girdik. Şart mı ne diyorsunuz arkadaşlar? bir fikir verirseniz çok sevinirim.
mucizembenimmm esrasd cnm ihmal edilcek bi konu değil normal veya sezeryan farkemiyor sonuçta kordon kesiliyo illah sezeryana gerek yok olmak için sırf bu yüzden ölen bebekler duydum lütfen araştır ihmal etme cnm
gamzesez esrasd benim doktorumda bana bıraktı. Biraz araştırdıktan sonra yaptırmamaya karar verdim. Bence doktoruna danışıp araştırdıktan sonra kendi kararını vermelisin.
DeryaAydnToptas 2 defa aşı oluyor ilki 17.haftalarda ikincisi ise 28. Haftalarda oluyor aile hekımı hatırlatıyor doktor söylemiyor