Adilekorkmaz Diloss2210 benimkinde odemeniz hazirdir yaziyor altindada kapsam disina cikti yaziyor bu ne demek biliyormusunuz ?
Deryayurt Oykuaygun Bende de kapsam dışı yazıyordu PTT kurum ödemelerinden sorguladım ve çıktığını gördüm bugünde PTT den mesaj geldi zaten sende PTT kurum ödemelerinden sorgula
Babybay Hilal12 benimde bu şekilde yazıyor 1 den faydalanmsitim. 2. Den fayadalanamadim sanırım bunda da faydalanamiycam. Tekrar nasıl başvuru olur.bu süreçte
Hilal12 Babybay İnternet üzerinden e devlete giriş yapın orda yeni başvuru yazıyor ordan tekrar başvuru yapabilirsiniz
Byzayk0 Diloss2210 https://resimyukle.io/r/R8nVosTQp9 kızlar benim anneminkinde böyle diyor babam geçen sene sadece faz 1 den yararlandı . Faz 1 den yararlanan 2. Yi de almış oluyor mu ? Ve bu 1100 TL den yararlanıyor mu herkes 3. Almış ondan soruyorum
Hamileadayibiranne Diloss2210 ben 1. Fazdan yararlandım ve birdaha çıkmadı millet kaçıncıyı aldı başvuru yapmıştım yine çıkmadı neye göre yatıyor cidden hala anlayabilmiş değilim
Aslanannesi1 Diloss2210 Evet ikisindende yararlandık geçen sene bu tam kapanmadada çıktı tesadüfen öğrendim sabah çok mutlu oldum 😂