Nazzprlkci Kizlar artik bim a101 gibi marketlere boyle urunler gelmicekmis. Ne guzel indirimlerden faydalaniyoduk🙄 siz bu konuda ne dusunuyorsunuz
Yaprakdokumusever Nazzprlkci Mantıklı tek bi sebep duymayı çok isterdim. Un almaya çıkarsam korona yok ama plastik kap alırsam var. Hmm yeni mutasyon nimete saygılı demekki. 🧐🙄
pptya01 Yaprakdokumusever züccaciye kırtasiye şuan kapalı onların da satması mantıklı değil. 2 haftada ölmeyiz almasak. Rekabet olarak düşünülüyor
gulsen_57 Yaprakdokumusever bu o yüzden deil diğer esnafların dukkanlarini kapatıp bu gibi zincir marketlerde olmasını haksızlık saydıkları için ensaflari korumak için yapıldı bence haksızlık oluyor diye
Beyzan Yaprakdokumusever sebebi şu insanlar markete gidip yarım saat tek tek ürünlere bakıyor evine un alırsın 1 ay gider ama her hergun market gezen insan var hobi olarak
Umuhn Bnde kızıma binden aldım bebek ürünlerini o kadar kaliteli uygun fiyata insallh yasak bitene kadardır yine gelsin öle ürünler
Sblatc Nazzprlkci her şey çok saçma bi hal almaya başladı artık. Bende ilerde aktüel ürünlerinden bebek alışverişi yapmayı düşünüyodum
Sare_amine Alkollü içki satişi yasaklandi diye ayaklandi millet… artik extra diger ürünlere de yasak geldi göz boyama gibi bence…
Nazzprlkci Sare_amine en cokta kiyafetin kalkmasina uzuldum. Ne guzel uygun fiyata bebek urunleri vardi
Bkt0193 Nazzprlkci sadece kısıtlama sürecinde olacak ama internet satışlarında satılmaya devam edecek dendi.