iremmbassturk-98 Kızlar bu kışlık diyor ama bayana da sordum yazında kullanılır diyor. Kararsız kaldım iki mevsim icinde sizce kullanılır mı? Ve çok gerekli mi? Bebeğim temmuzda doğacak inşaAllah https://resimyukle.io/r/SeUIP1j0Ic
Mrc34 iremmbassturk-98 aynısını aldım kargoyu bekliyorum benim de temmuzda doğum nasipse☺️ ben kalinlardan aldım çünkü ilk başta ufacık olacak usuyebilir e bebiş toparlaninca da havalar serinleyecek diye düşündüm
Sedakbyk iremmbassturk-98 ben ebebekten muslin anakucagi ortusu aldim ince hafif bende temmuz annesi olucam insAllah
Ozlem23 iremmbassturk-98 bana biraz kalın geldi bence ilk başlarda muslin örtün çok lazım olursa alirsiniz
MrsAkuzum iremmbassturk-98 ben de kızım icin Yaptırdım bu çift kat daha çok baharlik kışlık gibi bunlar hem pike hem muslin 2 kat bu. Haziran temmuz ağustosta kullanamazsınız. Yaz için tek kat muslin olanlardan olmalı bebek için hava aldırmaz çok bunaltıcı olur bu
iremmbassturk-98 Mrc34 bayanda yazın da kullanır dedi.Sorun olmaz dedi ama ya bunaltıcı olursa diye kararsız kaldım 🙈
Dilangocerr Benimde doğumum temmuzda bebekonfor sitesinden 30 liraya aldım örtüyü fotoğraf yüklemeyi bilseydim yüklerdim ama maalesef yapamıyorum yeri falan da çok iyi mevsimlik yüksek paralar vermeye hiç gerek yok sizde o siteye bakabilirsiniz
Ozlem23 iremmbassturk-98 zaten çok cikilmiyo dışarı bence onları atsanız pusetin üstüne yeter yada fiyat konusunda sıkıntınız yoksa ben banduu dan almıştım hem emzirme örtüsü falanda oluyo bide rüzgarda ucuyomus diğerleri diye