nisafrkn Kızlar altım da baskı hissediyorum ve afedersiniz vajinamda tuvalet pozisyonu alınca ağrı sızı gibi bişey oluyor neden oluyor bilgisi olan varmı ?
Girlsmomm nisafrkn bende aynı haftadayım benim de adet sancısı gibi sancılar geliyor haftaya kontrole gidecem inş vaktiyle gelir
ezgikptngl nisafrkn bebeğiniz doğum şeklini almaya başlamış olabilir artık yavaş yavaş aşağı doğru dönmeye başlıcal çünkü kilo almasıyla alakalı da olabilir, karnınızda sertleşme oluyo mu bu kasılma anlamına geliyo ve doktora danışmanız gerekiyo bu durumda
Zeyykizil nisafrkn 34. Haftamda benımde öyleydi çok zorlanıyordum ama sonradan geçti şuan 37 haftayım baskı hissetmıyorum
nisafrkn MustafAyse Evet canım dolgunluk desek daha doğru olur ve bu yüzden vajinamda batma oluyor galiba
Miskokulum35 35.haftadayım 1 haftadır benimde öyle bazen ağrı bazen batma oluyor. Ve bu aralar sanki akıntı fazlalaştı sizede oluyor mu
MustafAyse Miskokulum35 benimde vardı ama hastanede gecen hafta altyan muayene oldum ya ondan yada serum takmislardi ne hikmetse kesildi şükür
MustafAyse nisafrkn aynen elimle tutinca gececekmis gibi hissediyorum bende tedirgin oldum ama bu haftalar normalmis galiba 🤭
MustafAyse nisafrkn dr kaan kocatepenin vidyosu var bu konuyla ilgili onu izle bi istersen youtubeden