Zeynep-123 2 aylık hamileyim özel hastane bazı tahliller istedi 900 tl tutuyor bu tahlilleri devletin acilinde yapabilirmiyim bilgisi olan varmı
Esragnss Zeynep-123 ben devlette yaptırdım 2 aylık rutin kontrollerimi toxsoplaMa rubella su çiçeği rutin bütün kanlar onlardanmı bahsediyorsun ?
Kubrakuckk Zeynep-123 Hangi tahliller istendi ? Acilde değilde normal randevu alıp yaptırabilirsiniz çoğu tahlil sağlık ocağında da yapılıyor
minikturta Zeynep-123 valla ben bütün çoğunu devlette yaptırdım sonucunu özele gösterdim ne testi istedi
Zeynep-123 Kubrakuckk hemogram Akş Üre-kreatin TSH Serbest T4 TİT VDRL ANTİ-HİV ANTİ-HCV CMV-IgM Toxo Igm
Melike3535 Zeynep-123 ben hem devlete hem ozele gidiyorum canım daha yeni benim testleri devlette yaptircm ozele okdar para veremem sende öyle yap hem devlettede takip ettir ki testlerin yapılsın acil yapmaz
Zeynep-123 Melike3535 pandemi den dolayı randevu bulamıyorum kadın dogum a sistemden çıkmıyor bir türlü
Esragnss Zeynep-123 bunların hepsini devlette yapıyorlar hayatım merak etme ben hepsini yaptırdım bazılarının biraz geç çıkıyor bagışıklık olanlar doktora muayene oluraun yaptıraın testlerini
lentil Zeynep-123 devlette yaptır cnm bende 2 hafta önce tiroitten dolayı dahiliyeye devlete gidiyorm dahiliye doktorundan rica ettim o istedi hepsini. Daha sonra özeldeki kadın doğum doktoruma sonuçları götürdüm
Dilaraksknclk Zeynep-123 bunları dahiliye de ister. Kadın doğuma bulamıyorsanız dahiliyeden rica edebilirsiniz 🙏🏼
Nilaylks Zeynep-123 bana gündüz tam dörtte arayın demişlerdi randevu için sizde öyle deneyin bir isterseniz
Melike3535 Zeynep-123 gebelere aciliyo aslinda 182 yi ara bi istersen kac haftaliksan gebe polikinligine alcan normal kadin hastaliklarina değil
Nilaylks Zeynep-123 devletin kadın Doğum hastalıkları bölümünde yaptırıp doktorunuza gösterebilirsiniz