minikturta Arkadaşlar hayırlı akşamlar 29+1 günlük olduk ama 3 4 gündür bebişim aşağıda değişik şeyler hissediyorum sürekli afedersiniz küçük tuvaletimi yapasım geliyor normalde üst gobusumde oynar ederdi şimdi aşağıda ve hareketleri de eskiye göre az varmı başına gelen ne olmuş olabilir 😒
Seyhasya minikturta normsl bende o şekilde hissediyordum hep hala öyle 38 haftaligim zor oluyor bide çalışan biri olaraktan 35 e kadar çalıştım izine ayrıldım bazı bazı oluyor bazen hiç kendimi hamile değilmişim gibi rahatım gün günü tutmuyor
minikturta Neslihanbew banada biraz öyle geliyor ama sürekli lavaboya gidiyom sinirim bozuldu gidince de bisey yook 😂
baby_mama Bende de aynı şeyler oldu bi anda 30+5′te, sürekli tuvaletim varmış gibi his, kasıkta baskı ağrı. Bebek hareketleri bir gün iyice azalmıştı, acile gittim, ultrasonda baş geliş dönmüş dediler. Onunla alakalı bir durum olabilir.
balkiz12 minikturta canım benimde öyle oluyordu bebeğin başı aşağı dönmüş ondan baskı yapıyormuş bu haftalarda dönüyor doğuma hazırlık şimdi 37 deyim hala baş aşağı hareket alanında kısıtlanıyor tabi
minikturta balkiz12 evet dün ilk defa farkettim ki ayağımı kendime kaldıramıyorum ahahaha😂😂 demek doğuma hazırlık Aglicim 😭