Hilaliii Kızlar 13+5 deyim ve biraz önce wc de peçeteye afedersiz sümüksü koyu renkte küçük parçalar geldi nedeni nedir bilen varmı daha önce bi kaybım olduğu için çok endişeleniyorum bu Saatte acile gitsem bile bişey yapmayacaklar
Ezgiitpzkr Hilaliii Bende 12. Haftadayim 2 gündür kahverengi lekelenmem oluyor Doktor kırmızı ve pihtili değilse korkma demişti Progesteron kullanın muhakkak
Bayzann Hilaliii korkma canım ben 6 haftalıktım gece bi damla kan geldi sonrasında baya parçalı kanamam oldu yatarken bile parçalar geliyordu büyük büyük kesin düşük yapıyorum dedim hastaneye gittim yatırdılar ama bebeğim duruyordu sağlıklıydı herşey yolundaydı sakın panik stres yapma rahat ol dua et
yamacinannesii Hilaliii bu nasıl bir tavır ya ayak üstü ne demek hastanede gerekli ekipmanları mı yokmuş ben ağrım var diye takipli hastaneme gitmiştim anında kadın doğum servisine çıkardılar ultrason kan idrar ne gerekiyosa yaptılar.
Hilaliii Ezgiitpzkr evet biliyorum ama insan ister istemez korkuya kapılıyor 😔. Allah bebeklerimizi korusun