zytn Faydemir16 ne güzelll biz de o zamanlara gelelim inşallah sağsalim kucagına alalım her birimiz🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
zytn selindalyanda boyum 177 ve 60 kiloyla hamile kaldm.10 haftada 2 kilo almışım ama göbek yok dencek kadar az,sadece yemek yiyince azıcıkk..merakla bekliyoruzzz
Benvebebgim Bence progestan acayip gaz yapıp göbek cıkaryr bende artk 30 lu haftlra gelmk istyrm cok streslyim keşke bebgm içerden böyle tıktık yapsa arada annecm ben burdym iyiym dese hçbse hsstmmk acaba iyimi diye düşnmek beni hergn geryr 8+6yım 🤗
zytn Benvebebgim bağırsak hareketlerini o sanıp kendimizi avutmaya devamm,bizimkiler daha çok minnkk 🤗
Vldn Benvebebgim merak etme canım 16 17. Haftadan sonra tedirgin olmucaksın tekme atışlarıyla sana ben burdayım sinyalini verecek 😂
Faydemir16 Benvebebgim başlarda mide bulantılarıyla hissettiriyor kendini. Sonrdan arada bir tık tık vuruyor gibi oluyor. 18. Haftadan sonra hareketleri hissediliyor. 7. 8. Aylarda falan hareketleri canını acıtabiliyor. Ama son ay gerçekten çok zor çok ağırlaşıyorsun geçmek bilmiyor . Benim 1 hafta kaldı 1 sene gibi geliyor.
zytn Vldn baya az kalmışş ne güzell,bizim vakit geçmiyo resmen🙁 çıkan bişey de yok beklemedeyiz 😍 dediğin doğru tabi her ayın güzelliği başkadır eminim..
Vldn zytn canım benim baya bi yoğun geçdi aylarım tam dört ayım bulantı kusmalarla geçdi4.ayımda rahatladım ama evimden tiksindiğim için taşındım yeni ev yeni düzen derken bu haftalara geldik inş siz de görürsünüz buzamanlarınızı 🙏🏻
Yusufaras Ah ah benimde 23+5 hala hamile gibi degilim gorenler bana hani sen hamileydin diyor 😊 bende artık çıksın diye beklemekteyim yani 😀😊😊
gunaynur zytn 4 ay bitene kadar hiç kimse anlamıyordu hamile olduğumu ama 4 Aydan sonra yavaş yavaş çıkmaya başladı benimki
Ebaa 15+3 ama hamilelik adına pek birşeyim yok evet kilo almaya bende bebeğimde başlıyor 3 kilo aldım şimdiye kadar ama göbek hala yok olmasında sonra gitmesi var ne kadar geç o kadar güzel 😂😂😂