Byzayk0 asyahumam ben hep 55 -58 arasıydım valla şimdi 70 lerdeyim kilomu görünce ilk tartı bozuk herhalde falan dedim 😂
Arifcaninannesi Byzayk0 cnm vala şişince anliyorsun tuzlu yiyince mesela tansiyonunuda olctur sık sık
Sumeyeslyrt Byzayk0 sen yine iyisin 30+1 im 24 kg aldım, beterin beteri var, keske bende 17 kg almıs olsaydım 😝😝😝😂
Shn16 Leylosacl hemen verebildnz mi bari kiloyu🙈 normalde 60 civarındaydı kilom ama pandemi sagolsun 65 ile bende hamile kaldım su anda +7 kilodaym 18+3 teyken 😂 20 kilo alirim rahat diyorum ama geri verememektende cok korkuyorum 😅
Byzayk0 Mayisbali göbeğim de öyle aman aman büyük de değil milletin 6. Ay göbeği gibi benim göbeğim 😂😂
Mayisbali Byzayk0 benimde öyle sadece göbek var 😂😂göbeğimde çok büyük değil ama ben normalde de zaten hiç kilo alamayan biriydim
_merveksk Byzayk0 Ya olabilir kemik yapisindan felan bende aldim 8 kilo hamileligim boyunca bana da öyle zayiflamissin diyorlardi aman gülüm iyi işte negüzel göstermemek 😄🌹
Sumeyeslyrt Byzayk0 canım troid lerim çok düşük dr ilaç vermemişti aldıkça aldım kiloyu, son dönem kendim istedim öyle ilaç yazdı, birde çok ödemim var ellerim, ayaklarım, bacaklarım, yüzüm felan hep şiş :)) :((
Byzayk0 Mayisbali benim bünyem kilo almaya da vermeye de çok müsait hele kışın normalde de hep 2 3 kilo alırım yazın da hep veririm yani 😂
Byzayk0 Sumeyeslyrt olsun kuzum doğumdan sonra gidicek nasıl olsa boşver insan kafaya takınca daha çok alıyor 🙏
Asli1453 Byzayk0 cnn ben 47 kiloyla hamile kaldım 75 doğuma girdim 9 ay önce doğum yaptım 57 kiloyum bende çok almıştım doymak bilmiyordum ama bisey kalmadi