yusufalpmom zeytinkiz dediğim gibi canım yenı tesettüre girdim ne istesem alırdı benımde kap ıhtıyacım vardı
Burcuckmk zeytinkiz benimki cicek sepetinden biseyin siparişini vermis sanirim beklemiyordum ama dun telefonunu kurcalarken görür gibi oldum ama aldi telefonu elimden bakamadim 🙈
zeytinkiz Burcuckmk hahahahahah bende yakalarım hep öyle Şşşşşşş sürprizi kaçmasın bekleyin gelene kadar 🤭🥰
Rabia2819 zeytinkiz erken anneler günü sürprizi yapti eşim birbirine bağlı kelebek kolye almışti güzel bir not yazmış şaşırmıştı beni acikcasi😂
Masalminik zeytinkiz seçtim beğendim siparişi verdim. Bana anneler günü için bunu aldın tamam mı dedim 😂😂 aaa çok güzelmiş diyor ahahahah
zeytinkiz Masalminik ahahahahahha bende bazen diyorum ki bana hediye almak ister misin bence istersin bak bunu alabilirsin cok mutlu olurum 😆😆😆😆🥰🤗
sedasarikaya zeytinkiz Ben artık anayım ana diye geziniyorum evin içinde ne alacaksın dedim anneler günü gelince görürsün dedi bakalım kısmet 😂
AsliTurgut zeytinkiz yaaa cogu annemiz robot supurge istemis tabiki buyuk rahatlik bana da alindi bebis gelince rahat edeyim diye ama ben özel günde eve hediye istenmesini anlamiyorum 🤣🤣