melty Biz 33 haftalığız şimdiden doğum pozisyonu almış ama doğuma daha vakit olduğu için makat pozisyonunada geçebilir sizde durumlar nasıl?
teachervera melty Dün 27+2 de gittim doktor doğum pozisyonuna geçmiş dedi ters değil dedi. O zaman baş aşağı pozisyonda oluyor dimi
Omerhatice melty oglum 31. Haftada doğum pozisyonundaydi daha da dönmedi oyle kaldı Yarin kizim için kontrole gidicem nasipse 31+2oluyoruz yarın kizim dondumu bilemiyorum Aşağıya olan baskı biraz daha arttı ama tabi anlayamıyorum dönüp donmedigini
melty Omerhatice Benimde alt kısmıma baskı artmıştı döndüğünü tahmin etmiştim doktorumada sorunca döndüğünü söyledi
Kiymtaysenur Bizimki de bu 4 defadır gidiyorum 4 ünde de hep baş aşağıydı acaba doğum pozisyonuna girip te normal doğum yapamayan var mı
Nundiyebiri Kiymtaysenur çok var pozisyon alıyor bu seferde kanaldan aşağı inemiyor ablam öyle olmuştu saatlerce normal dogum sancısı çekti olmayınca sezaryan geçti ha dogum anında bile tam girebliyor demişti doktor ondan o beklediokadar
alazzeyneperva melty 22. Haftada baş aşağı gelip doğum pozisyonu almış yavrucuk 😂 umarım vaktinde gelir
badeilemerve melty Benim bebeğim de 27. Haftada doğum pozisyonu almıştı artık çok büyük bir sıkıntı olmadıkça böyle kalır demişti doktorum