Fucshbau Deniz_destan_can suni sanci vericez kendi sancilarini desteklemek icin dedi simdilik bi sancim yok ama bebeğimin yüzü dönük değilmiş sezeryan ihtimalim de var.
Deniz_destan_can Fucshbau Hayırlısı olsun aslında hepsine hazırlıklı olmak lazım o ihtimal hepimizde var
Merve026 Tubitak doğum da korkacak bişey yok 15 dakikalık iş cnm. Sancısı biraz can yakıyor o kadar. Zaten o da sürekli süren bi sancı olmuyor. 5 dakika da bir dakika sürüyor
Ebrar34 Tubitak http://www.drbanuciftci.com/dogum-dogum-korkusu/ bana çok faydası oldu izleyin mutlaka uzun video ama inanılmaz iyi geliyo
Sibelylmz Ben Ocak ayında normal doğum yaptım üstelik 4kilo150gr doğdu çocuğum bütün sancılarımı evde çektim. 8cm açıklıkla hastaneye gittim sabah ve doğuma alındim. İlk 1saat sıkıntı olmadı ara ara düzenli sancim oldu. Sonra suyumu patlattılar 9cm gelince işte oan sancı nedir yaşadım . Ona dayandım doğuma alındim 17dak da kızım oldu ama o 17dak yaşadığımı bir ben birde Allah bilir çünkü çocuğumu vakumla çekmek zorunda kaldı kanalda sıkıştı. Doğduğu anda ohhhh diyorsun dünya yükü üstünden gidiyor kucağına alıyorsun sıcacık ağzı aranıyor çok tatlı. Korkma sonu harika