Shyla_ktlu Haziraan bana dr vermişti kullandım geçti şükür dışardan sürelen şeylerde bişey olmaz dedi kadın doğum drumda
kukiveannesi Haziraan evet krem kullandım ve 3. Kullanışımda iyileşti öyle iyi bi kremdi bilsem muayene olmadan bu kadar iyi krem yazacağını kendime eziyet etmezdim 😕
Pemberuyam_ Haziraan Evet kullanabilirsiniz. Hiç beklemeden doktora söyleyin uygun olaci yazar boşuna çekmeyin. Bende başlangıcı vardı çok aciyordu, çok şükür kremi kullanınca acı fln kalmadi. İyiki hemen gitmişim doktora dedim kullanınca
gulin-35 Haziraan krem kullanıyor vıks denemenı tavsıye ederım doktora gıttım bu yızden onu onerdı kremden daha ıyıdır dedı mentol damarların cekılmesını saglıyormus bıraz yanabılırsın ama az az sur
handegurses BrcnTc1506 bende procto var ama. bir haftadan fazla kullanmayın diyolar zararı olurmu ki fazla kullanmanın
kukiveannesi handegurses içeri süremedim tabi kii ben dışından uyguluyorum geceleri yatarken içinden yapabilmem mümkün değildi🤦🏻♀️
BrcnTc1506 handegurses valla canım doktor öyle bişey demedi hatta geçen gittiğimde nasıl durumun dedi hocam kremlerle hafifliyor dedim bu aşamada yapabileceğin tek şey onlar dedi öyle olsa çok kullanma falan derdi. 1 er tane daha yazdı
kukiveannesi handegurses bilemiyorum ama eczacı ya da doktor öyle bişey belirtmedi ben 5 gün kadar kullanıp bıraktım yeniledi gibi oldu tekrar 5 gün kullanıp bıraktım
handegurses BrcnTc1506 peki kremi sadece dışa şişen yeremi sürüyosunuz yoksa içerisinede sürüyomusunuz
BrcnTc1506 handegurses o biraz hemoroidine bağlı içtemi dıştamı. Eğer dıştaysa dışa sürmen yeterli oluyor birkaç gün içinde küçülüp kayboluyor en önemlisi ağrı 1-2 gün içinde kayboluyor