Pambix Melikee7 Özel numarasını veriyor mu peki? Benim bu süreçten sonra hiç değilse ulasabilcehim numara veren Dr bulmamda. Lazım 😟
Melikee7 Pambix Ben numarasını istemedim henüz. Verir heralde bide kanama filan olduğunu söyleyince en azından asistanın numarasını verebilir
Nesityyy fatmacos canım memnunmusun Filiz hanımdan benden yarın gitmeyi düşünüyorum bebeğin ölçülerini almak için ☺️ultrasonu nasıl? bide muanesi nekadar? ☺️❤️
fatmacos Nesityyy ben memnunum şükür şimdiye kadsr her sorduğuma cevap verdi güzel bakıyo 90 lira muayene ücreti ama herkes de bir olmaya bilir inl8sizde memnun kalırsınız
Nesityyy Tugba_D Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲🏻sen nerde oturuyorsun canım ☺️❤️
1Tubii Selam hanımlar. Kağıthane deyim 7+2 olduk yeni huzur hst. Cihangir Efeye gittim ilk. giden var mı aranızda oraya.. Türkiye hast ve Fatihteki bezmi alem de Dr önerisi olan var mı.
Ozlemtpl a_burcu_bur doğumumu da tuzla devlette düşünüyorum tabi bir aksilik çıkmazsa inşallah. Evet suanlik memnunum doktorumdan istediğim gibi soru sorabiliyorum tek kusuru ultrasonla bakarken çok aceleci
a_burcu_bur Ozlemtpl 15+2 cuma günü inşallah cinsiyeti öğrenirim. Ben yüzyılda başladım, doktoruma da güvenip alıştım 😊 şimdi değiştirmek zor geliyo. Madden biraz yorucu olsa da 🤔 orda devam edicem sanırım 😊
Ozlemtpl a_burcu_bur inşallah öğrenirsin cnm 😊 maddi yönden sıkıntı çekmiyorsan rahat hissettiğin doktora gitmen en guzeli😊 bu arada bende yarın 28 haftalık olucam inşallah 😍
a_burcu_bur Ozlemtpl ooo maşallah 🧿 tedaviyle oldu benimki tüp bebek. O yüzden ilkinde de tutunca 🤲 orda devam. Siz detaylı ultrason yaptırdınız mı.
Nesityyy fatmacos Inşallah canım yarın yada öbür gün gitmeyi düşünüyorum 🤗ultrasonu nasıl? geniş kapsamlı mi
Kardelenuslu Tugba_D İstanbul Ümraniyeden selamm 14+5 iz bizde 😍😍 Hisar çamlıcays gidiyorum memnunum 🥰
fatmacos Nesityyy yaniok uzun değil ama kısa da değil bebeği haftasına göre güzel inceliyo normal de kalp atışı falan dinletmiyo ama en son gittiğim de yanımda kızımda vardı ablaya dinletelim falan diye öyle dinletti bize
a_burcu_bur karpuzayse 😂 olabilir aramızda bi hafta var demek ki. Sizin transfer 10 Şubat falan mı yoksa 😝 benimki şu an 15+2
Ozlemtpl a_burcu_bur sağlıcakla kucağına da alırsın inşallah cnm 😊 evet yaptırdım iki kere perinatolojiye gittim birini kartal araştıramasa yaptırdım diğerinide ümraniye devlet hastanesinde
a_burcu_bur karpuzayse benimki 3 şubattı ama aramızda 1 hafta var 🥰 2li tarama yaptırdınız mı, ya da cinsiyeti öğrendiniz mi, ayda bir mi gidiyorsunuz, daha da bisürü soru var aklımda 😝😂 ilaçları kestiniz mi vs vs 😂😂