busra1997alpaslan2021 Melikee7 canimmmmm Taaaaa nemzan konuştuk bilmiyorum ama hangi doktora gidiyorsun özgür hanıma yada umut hanıma gidiyorsun insallh görürsün
Bsra1111111 Melikee7 fera business yeni igdas binasında klinik canım özlem fatos yıldırım daha önce 15 yıl erdemde çalışmış kuzenler tavsiyesi çok ilgili kadin
Pambix Bsra1111111 Merhaba bende bulgurlu dayım, Dr degistircem şükran hanımı düşünüyorum.klinik ücretleri ne kadar?kontrol süresi vs var mi
Bsra1111111 depsizoo güven meselesi devlette detaylı bakmıyorlar mesela hemen bakıp yolluyorlar soru soramıyorum ilac yazıp gönderiyor ben memnun kalmadım eşimi ikna ettim özelde devam ediyorum bilmiyorum
depsizoo Bsra1111111 yok öyle bişey olmadı şahsen bende ilaç yazmadıda soruda sordum düzgün cevap verdi
Melikee7 Bsra1111111 hisar hospital çamlıca bende arkadaş tavsiyesi üzerne gittim memnunum baya. İlk çamlıca Medipole gittim çok ilgisizdi değiştirdim
Bsra1111111 Melikee7 özgür hanım var kapalı oda iyimis birde ayse akbulut duydum instgramdan bak istersen hangi doktora gidion