Tugba_D tedavi için Gittim canım bana başka şeyler dedi orda ben üstümü giyerken eşimle konuştular bana iğne verdi karnından vurulmak için ama dedi başka doktora yazdırman gerekio tamam dedik gittik o başka doktora bir sürü tahlil iğneleri verdi bide Bi diet listesi verdi elime dedim ben nerelere geldim aşılama icin gittim nereye geldik neyse aldım iğneleri ama dedim gibi ölümden olum beğen diolar ya o duruma geldim beni gören insanlar bu kıza,gelininize ne olmuş diolar eşim sonunda aldı iğneleri elimden attı çocuk istemiyorum dedi sen daha önemlisin… Oysa ki benim çocuğum olsun diye sadece polip ameliyatı olmam gerekiyormuş… TÜP bebek yapmaya karar verdik eşimle hiç Bi sorunumuz yoktu ben pco luyum bide polip vardı.. Doktor yumurta topladı ve polip ameliyatı olmamı önerdi.. Inanirmisin rahim filminde 1 polip vardı doktor 7 tane çekmiş… Eray beye sordum polip için, başka gittim bütün doktorlara sordum bana sorun olmadıgini söyledi ve hamile kala bilce mi söylediler ama tüp bebek doktorum bana ne dedi tabikide polip ler engelliyor hamile kalmanı… Neyse ben 4 ay içinde transfer oldum ve çok şükür tuttu… Çok şeyler yaşadım kuzum senin anlican sadece Eray beyden değil değer doktorlardanda.. verdikleri ilaçlar vs vs çok kilo yaptı bana 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Ben bide Turkiyeye gelin geldim ozaman dili bilmem nasıl gerekiyorsa var ya çok param gitti Cook ağladığım günler gitti maddi geçtim piskolojim Cook bozuldu ozaman ama Cook şükür tüp bebekler ilk dememde pozitif gördük.. Eşimle Cook ağladık pozitif gördüğümuz zaman inanmadık nelerden geçtik neler yaşamıştık Bi biz biliriz Bi Allah.. Kusura bakma canım uzun oldu Hakkını helal et ❤️🤲🏻Allah sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah bebislerimizi 🤲🏻❤️