cigdmpkr Anneler vanijasinda ağrı olan varmi ? Bnm boyle bi sıkıntım yoktu simdi özellikle yatakta dönerken çok agriyo sizde de varmı boyle bi şikayet 😯
MTKutay cigdmpkr benim vardı yuruyemiyordum bile aklım çıkıyordu genital bölgede ki kemikler kendini doğuma hazırladığı için degisiyomus normalmis o agri sonra geçiyor zaten 28. Haftalarda filandim
Hatunnn cigdmpkr varistende olabiliyormus doktora gostermekte fayda var duydugumda inanmamistim ama arkdasimin o bolgesinde varis oluştu
Badgirl_ Kac haftalksn canmm benim vajnda degilde vajina kemklernde agri oluyo donerken falan 25+3 gunlugum sen kac haftlksn
Badgirl_ Yatakta dönerken cok aci hissedyrm bide oturup kalknca ayaga kalknca yururken cok agrm oluyo
cigdmpkr Badgirl_ Bnde yürürken falan olmuyor wc ihtiyacımı giderrkende olmuyor sadece yatak da dönerken oluyor anlamadım bnde 😔
Nudi Bende de oluyo doktor cok a acılman var dedi ilaçlar verdi persembeden beri kullanıyorm geçmedi msj attım yarın gidicem bi gğn iyiyse ertesi gün kötü batma gibi bi ağrı 16 +5
pembepapatya Açilmayla alakasi varmi ya ben yururken otururken donerken cok fena aci hissedyrm 34 haftalgm
HicranKzn pembepapatya sanmam bende de var sanki çıkacak gibi. İlaveten iç bacak ağrısı ama hiç açılmam yok 😒 36+3