Tyy Merhaba anneler ilk gebeliğim o yüzden pek bilgim yok . Nasıl bir beşik almalıyım hangi özelliklere bakmalıyım ,anne yanı yatağı şart mı salıncak almalı mıyım ? Ben alacağım ürünün sürekli olmasını istiyorum yani büyüyünceye dek kullanabileceğim bir ürün olsun . Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim . Teşekkürler ☺️
Tggba Tyy beş yasa kadar kullanılan besinler var hem anne yani olacakta kullanabilirsin asansörlü alt zemine kadar inebilir düşme sıkıntısı olmaz trwndyolda şuan uyku seti galan içinde 850 lira civarı biz memnun kaldık 🙂
Lulemom Tyy senin kriterin önemli. Mesela ben taşınabilen olsun istediğim için park yatak baktım. Bide bi kere beşik almak istiyordum. 3-4 yaşa kadar kullanılan. Sonra park yataklar odama sığmicaktı. Bende kiwi nin zoody modelini gördüm. Tam isteklerimi karşılıyodu. Kumaşı falan. Onu aldım
mlkkk Tyy anne yanı beşikler ölçüsüne göre eğer küçük alırsanız 6ay en fazla ama normal beşik ölçüsünde 60-120 veya 60-130gibi ölçülerde alırsanız başta anne yanı sönrasında orta kademe ve alt kademe olarak 3yaşına kadar kullanabilirsiniz bu tarz olanlar karyola veya park beşik olabilir ev kendinizin veya tayin durumunuz yoksa karyola alın ama bence park beşik daha kullanışlı en azından alt kademede olunca bebek kendisi girip çıkabilir içinden omlarında anne yanı olabilenleri var. Ben park beşik almak istiyordum eşim karyola almak istedi sallanabilen çekmeceli karyola aldık sadece orta katmanı var bebek büyüdüğünde kendi ordan atlayarak kaçar diye bu aralar içime sinmiyor ama görüntüsü güzel 😅o beşik yatağın yanında değil önünde diye sürekli kalkıp almam gerekiyor o yüzden ona ek bide e bebekten relax sallanır beşik alacağım hem gece hemen yanımda olur hemde gün içinde ben nerdeysem orda uyur diye düşünüyorum
Damlaaamr Tyy valla ben de henüz almadım ama karar verdim nasıl yapacağıma. Tecrübeli anneler hep park yatak övmüşler o yüzden anne yanı olarak 700-1000 TL arası bir park yatak almayı planlıyorum. Hem ileride oyun parkı olarak da kullanıyorlarmış zaten 1 sene yanımızda yatacak. Odası için de 70×140 beşik alacağım civilin modeli var büyüyebilen yaklaşık 5 yaşa kadar kullanılabiliyor. Odası için onu alıcam. Park yatağı eğer ailemin yanına veya tatile gidersem yanımda götürebilir diye düşünüyorum
noktaninannesi Ben bugün yoykodan park yatak aldım 25 kg kadar taşıyor asansörlü anne yanı gibi kendi yatağım boyutunda yükseltebilirim beşik gibi sallayabiliyormuşuz alt açmak için yeride var bakalım dedikleri kadar kullanışlı mı gelince göreceğiz ☺️
Hale_ee Ben kendimce hem katlanir, hem anne yani, hem tekerlekli, hem sallanir hem de 3 yasa kadar kullanilabilir bisey istiyorum. Park yatak tipini sevmiyorum. Var midir acaba boyle bir besik? 😀
noktaninannesi Tyy tabi hatta linkte ekliyim sizde bir bakın ☺️ https://www.hepsiburada.com/yoyko-exclusive-comfort-8-in-1-park-yatak-oyun-parki-bordo-70-x-110-cm-pm-HB00000PWFZS?wt_gl=cpc.6809.dsa.nelk.abo-oyun-parki-ve-park-yatak&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIyP6KnMew8AIVBurtCh1ZLgG3EAAYASAAEgK2CvD_BwE
Tggba Tyy anne yani beşik yazınca birde ahşap besikler yazınca falan çıkıyor zaten ana sayfaya beşik yazınca sıralanıyor
Lulemom Tyy katlanıyo. Gittiğin yere götürüyorsun. Yatılı bi yere gitmiyosan hiç gerek duymazsın belki. Biz gittiğimiz için işimizi kolaylaştırıcak
noktaninannesi Nnursedaa tabi paylaşırım link ekliyim isterseniz sizde bir bakın ☺️ https://www.hepsiburada.com/yoyko-exclusive-comfort-8-in-1-park-yatak-oyun-parki-bordo-70-x-110-cm-pm-HB00000PWFZS?wt_gl=cpc.6809.dsa.nelk.abo-oyun-parki-ve-park-yatak&isFashion=true&gclid=EAIaIQobChMIyP6KnMew8AIVBurtCh1ZLgG3EAAYASAAEgK2CvD_BwE
mlkkk Tyy bende çok araştırdım de eşimin istediği oldu 😂 özellikle dikkat edeceğin üst orta alt katman şeklinde olması çok iyi olur canım henüz bebişin yapısını bilemiyorum ama sanmıyorum kendi kendi o yataktan kaçmaya çalışmasın 😅o yüzden alt katmanı olsa benimki de iyi olurdu alırken unutmuşum 🤷🏼♀️
Esraesra1 G&g baby ahsap besik aldim. Anne yani salanir tekerlelli kademeli uyku setli. Bayildim kalitesine