Iremnurr18 Funda2735 evet canım 🥰 Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip etsn sağlıkla doğsunlar inşallah
VeraVrea Funda2735 yüksek riskli gebelik uzmanı olunca onların ultrasonu da daha gelismis güzel gösteriyor sanırım. Bir de bizim kız göstermişti gerçekten hamburger e benziyordu klitorisi 🙈
Dln90 Dmndmn Dmndmn benimde 12+1 ama ultrasonda 13+2 gözüküyor hangisini dikkate alacağız acaba. bir de oturuyordu göstermedi cinsiyetini
Dmndmn Dln90 Valla bilmiyorum ki sormadım bende doktora ilerleyen zamanlarda belli olur belki.Umarım en yakın zamanda öğrenirsiniz cinsiyetini ☺️
Buketkucuk Funda2735 12.haftamızda %90 ilk tahmin yapıldı, 16.haftamızda %99 tekrar tahmin yapıldı, 22.haftamızda nihayet kesinleşti detaylı ultrason da💃🏻
kukiveannesi Funda2735 ya evet küçücük boylarına bakmadan bağdaş kıruyorlar bide çıldırmamak elde değil😍
Elo_35 Funda2735 Fundacığım benimki de hep kapattı göstermedi. Kız diye düşündü doktor kapatınca . Yanıldı. 17+2 de öğrenebildik
Nslhnasya Funda2735 ilk kızımı 11+6 da öğrenmiştim bu defa 13+3 te önce erkek 16+6 da yanilmis kız dendi
Gnerbeb_12 mutlugebeee Bi bilsem keşke cinsiyetine öğrenmek için özele gidecem yasak dan sonra çok heyecanlıyım Ya bir türlü kestiremiyorum kız erkek olduğu hakkında
Arifcaninannesi Pembekurdeleli cnm 11 haftalikta tahminleri dogru cikiyir genelde bebegin bacagi açık sa doktorum 11 de erkege benzetti ama biraz daha bekleyelim dedi
Pembekurdeleli prensannesi62 bende 10+4 ama anlayamadık göremedik bacakları kapalıydı bide uyuyordu pıtırcık siz baya erken öğrenmişsiniz nasıldı ultrason da
prensannesi62 Pembekurdeleli 12 haftada doktor söylemesi erken diye tahmin bile etmedi 15 hafta içinde gittiğim de %90 erkek dedi 😂😂 kiz hissediyordum baya şaşırmıştım 😂