Ben şuna kanaat getirdimki aslında erken haftalarda yapılan tahminler riskli değil kolay kolay değişmiyor.. Tamamen doktorun tecrübesi, cihazın kalitesi ve bebeğin pozisyonu doğru/yanlış tahmin getiriyor.. Bazen bazı hanımlar post açıyor ‘bebeğime kız denildi değişir mi erkek denildi değişir mi sizce’ gibi sorular yöneltiyorlar.. Sonrada altına yüzlerce kişiden benimkine şu haftada kız denildi sonra erkek oldğunu öğrendk veya erkek dendi detaylıda kız olduğunu öğrendik gibi gibi yorumlar geliyor..Güzel anneler beni yanlış anlamayın ama tahmin edilen cinsiyet değişsin diye umut eden bu yüzden post açan anne adaylarına bence geçici bir heves oluyorsunuz. Çünkü bu ani değişimleri yaşayan annelerin çoğu ya devlet hastnsine gidiyor ya doktorunuz çok tecrübesiz ya görüntü kalitesi kötü bir cihazı var veya çocuğun tam anlamıyla uygun pozisyonunu yakalamadan anne adayına tahmin söylüyor. Yani bugüne kadar burda okuduklarımdan çıkarımım bu lütfen kimse beni yanlış anlamasın sizlerle paylaşmak istedim.