Arslanmedine Funda2735 12 haftada erkek denildi 17 haftada kız oldu 😂 bir ay boyunca oğluşum dedim 🤣 detaylıyı bekliyoruz güvenimiz sarsıldı allahtan iki seçenek var 😂😂
030215 Nuray11 banada 13 de erkek dedı dün farklı doktora gıttıgımde 14+4 duk bısey dıyemem daha dedı bılmıyorum artık 🤷♀️🤷♀️🌸🌸
Nuray11 030215 banada 13 haftada tahminde bulunmaya başladılar bi kız bi erkek diyen oldu şuan net erkek ☺
Buseninannesi_21 Funda2735 kizim hemen gösterdi 14 haftalikken 🤗 bu sefer de yüzünü elleriyle kapatiyo ama 😂
Mrs-Turkk Arifcaninannesi mahşallah yaa bende 12+3 te gidiceem umarım öğreniriimm cok merak ediyorum ve o gün ikili test olucam sadece ultrason ve kan tahlili mi pek bilgim yokta.
Berfino Mrs-Turkk ben az önce oldum cnm 15 dk falan ultrasonla baktı doktor. 2 şişe kan verdim sonuçları 15 gün sonra cikcak bide ultrason için gün aldım taa yedinci ayın yedisine verdi
Berfino Ulkukaracam ben bugün 13 haftalık oldum doktor beyefendi söylemedi neymiş makinası renkli ultrason göstermiyor Muş
Sulenur98 Esmaa-ess ya o kadar erken gösteriyor mu bebekler 🥰inşallah bende bdahaki gittiğim de öğrenirim
Rakka_01 Dmndmn bizde normalde 10+6 ama 13 gösteriyoruz erkek bebeklerin gelişimi hızlı oluyormuş sanırım
Leyla-_-01 18 haftalık olduk hala cinsiyet göstermiyor bacaklarını kapatıyor yada ayağını getiyor cinsiyeti saklıyor 😂😂😂