azraaaaa Funda2735 doğru bence benim ilki kızdı bir türlü öğrenememiştik bu ikincisi erkek diye maşallah 13 haftalıkken bacakları açmış bekliyordu doktoru resmen 😂😂
Didonutella Funda2735 bana doktor 16. Haftaya kadar söylemem demişti ama ben ultrasonda pipiyi görmüştüm ve herkesle iddaya girmiştim daha 12. haftada ☺️
4321 Funda2735 bize de 12. Haftada kız olduğunu söyledi doktorumuz baya belli ama yine de 16. haftayı bekleyelim dedi 16. haftada da değişmedi 23. haftadayız kızımız olacak inşallah 🙏😍
Sehnur Funda2735 15+4 te bile doktor net bişey söylemedi ilk erkek dedi sonra kız ne olacağı belli değil 😊
lily-11 Funda2735 ikili taramada doktor cinsiyetini anladı ama tam gelişmemiş o yüzden yorum yapmıycam dedi bir hafta sonra öğrendik sanırım 13. Haftalardaydı kız🌸🧿
yagmurbalci Selcaneymen06 inşallah canım Sağlıklı olsun kız erkek fark etmiyor Allah kucağına almayı nasip etsin
busra1485 Funda2735 kesinlikle doğru bence benim kızım da 16 haftada gösterdi kızlar çok geç gösteriyor hatta 20de doktorum net konuşabildi