Aydilge Funda2735 12. Haftada erkek tahmininde bulundu bugün 16. Haftamız da kesin erkek olduğunu öğrendik 🥰
2inciannelik Funda2735 oğlum 16 da netleşti bu da kız sanırım 11 de tahmin etti cuma günü 12 hafta olacak kesinleşecek
Sibel93 Funda2735 bizde 14+6 yız tahmin erkk denildi ama kesn değil tabi inşallah bayramdan sonra kontrolde kesn öğrenirim 😊🥰
Ekocova 12+5 teyim doktorum kuz dedi ama net bir şey söylemem için biraz daha büyümesi gerek dedi.Haziran da gidicem tekrar bakalım 🙈
Medinekk Nurunannesiii12 yaa bazen korkuyorum merak ediyorum belirti derken bulantı felan kalmadı acaba iyimi değilmi nasıl merak icindeyim öyle
Nurunannesiii12 Medinekk korkmayin randevu alıp gidin.yada saglik ocağında ebe ile görüşün kalp atışı dinletir size.ben merak edince öyle.yapiyorum 15 güne bir ☺️
VeraVrea Funda2735 yüksek riskli gebelik uzmanı olunca onların ultrasonu da daha gelismis güzel gösteriyor sanırım. Bir de bizim kız göstermişti gerçekten hamburger e benziyordu klitorisi 🙈
PervinAkkoyunlu Funda2735 Funda2735 12 haftalıkta %80 kız dedi doktor şuan 13 haftalığız sonuç ne zaman kesinleşir merakla bekliyoruz🤭