Funda2735 Erkekler hemen, kızlar geç gösteriyor diyorlar doğru mu 😍 bizim minnak göstermemekte ısrarcı bacaklarını kapatıyor ikidir 14+5 olduk
biranne_1 Funda2735 oğlumu 11 haftada öğrendim bu bebeğimi bilmiyorum aynı haftada Dr birşey söylemedi bende sormadım 🙄 sonra ki gidişimde 14 haftalık olucam öğrenirim diye düşünüyorum ama kısmet ☺️☺️
Mrs-Turkk Arifcaninannesi mahşallah yaa bende 12+3 te gidiceem umarım öğreniriimm cok merak ediyorum ve o gün ikili test olucam sadece ultrason ve kan tahlili mi pek bilgim yokta.
Arifcaninannesi Funda2735 Evet iki oglumuda doktor ultrasona verdigi gibi gordu direk biri 16 aylik ikimci oglum 30+4 haftalik
a_burcu_bur ahlasinannesi yaa ne güzel siz mi soruyosunuz, doktor gördüğü için mi söylüyo. Ben ayda bi gidiyorum kontrole. 11 haftalıkken bişey demedi 🤷🏻♀️ cuma inş 15+4 olucaz umarım söyler 🤲🥰
Sulenur98 Esmaa-ess ya o kadar erken gösteriyor mu bebekler 🥰inşallah bende bdahaki gittiğim de öğrenirim
Tuubacvk Esmaa-ess bn bugün öğretim 11+4 olduk bugünkü kontrolde erkek büyük ihtimalle dedi ama bakalım değişir mi
Pembekurdeleli prensannesi62 bende 10+4 ama anlayamadık göremedik bacakları kapalıydı bide uyuyordu pıtırcık siz baya erken öğrenmişsiniz nasıldı ultrason da
[silindi] Funda2735 ilk oğlumda 11. Haftada doktor erkege benziyor demişti.😍 Şimdi daha 7 haftalığım bakalım ne olacak.☺️
Dln90 Dmndmn Dmndmn benimde 12+1 ama ultrasonda 13+2 gözüküyor hangisini dikkate alacağız acaba. bir de oturuyordu göstermedi cinsiyetini
Rakka_01 Dmndmn bizde normalde 10+6 ama 13 gösteriyoruz erkek bebeklerin gelişimi hızlı oluyormuş sanırım
yagmurbalci Funda2735 19 hafta öğrendim kızım olucak bir oğlum var bu ikinci bebeğim 1 ay kaldı kucağıma almaya
Selcaneymen06 yagmurbalci bende 19 haftalık bacaklarını kapıyor ınsallah cuma günü ayrıntılı ultrason da ogrencez bakalım gösterirse🥰
elaveipek Kizim cok gec gosterdi kendisini hatirlamiyorum kac haftaydi ama simdi ikinciye hamileyim 13+2 de erkek dendi 😊
Mumeray elaveipek kız ve erkek aşermeleri mide bulantıları aynımı canım ikisi arasında farklılık varmı hissettiğin. 😉
Elifsulak Valla ben 29. Haftamdayım her ay ultrasona gittiğim halde net bi şekilde cinsiyetini göremediler 🙄 erkekse göstermiştir şimdiye kadar diyorlar kızdır o zaman diyorlar 🙄
Minnosanne06 Funda2735 resim yüklemeyi nasıl yapıyorsunuz. Yardımcı olursanız sevinirim. Sağlıkla kucağınıza almak nasibiyle