Herkese merhaba, bende sizler gibi burada herkesin doğum hikayesini okurdum sıra bana gelecek mi diye düşünürken geldi çattı 10 günü geride bıraktık bile .. :) Öncelikle hepiniz sağlıkla kavuşun inşallah, Rabbim bebek bekleyen anne adaylarınada biran önce bu güzel duyguyu tattırsın her duamda sizlerde varsınız.🤲🏻
Benim hamilelik sürecinde hiç sıkıntım olmadı 7. Haftamda kusmam vardı 4-5 gün sürdü ondan sonra ne bir bulantım oldu ne bir sıkıntım.. Herkese böyle rahat güzel hamilelik diliyorum..
- haftamıza girmiştik her şey normaldi normal doğumu bekliyorduk ama bebişimin gelmeye niyeti yoktu 🙈 artık suni sancı ile başlatacaktı doktorum sadece 1cm açılmam vardı ve nstde hiç sancım çıkmıyordu.. Pazartesi için yatış verecekti benim oğlan Cumartesi suyumla birlikte gelmek istedi hastaneye gittiğimizde yine sancım ve açılmam olmadı bebeğimin boynunda bir tur kordon dolanmıştı ve nöbetçi doktor artık bekletmek istemedi ve acil sezaryena aldı.. Açıkcası hiç beklemiyorduk hep normal doğum planlamıştık 40. Haftaya kadar bekledik ama kısmetimizde bu varmış 🤷🏼♀️ Ama inanın hiç korkulcak bir şey değilmiş, Spinal sezaryen oldum sormak istedikleriniz varsa bu postun altında cevaplayabilirim buraya kadar okuduysanız teşekkür ediyorum 🙈😌
Herkese sağlıklı kavuşmayı diliyorum.