teachervera Bsra1111111 Evde mayalardım şimdi mayası yok o ayran gibi güzel oluyor. Sade aldım içemedim tadı hoşuma gitmedi. O yüzden içim orman meyveli alıyorum
Ezgice0 Aysuoguz Aynen bizim de patlamıştı tavandan kefirler damlıyordu 😂dışarda fazla bırakmamak lazım 😂
Kubrakuckk Susamtanem2 Kefiri her gün içmiyorum acikcasi ama süt yoğurt peynir her gün tüketiyorum bebisinde kemik gelişimi icinn🤗 1 bardak süt 1 kase yoğurt muhakkak yiyiyorum kefir 2 günde 1 bardak falan içiyorum
Alize1 Kefir meyveli severim ama çok fazla sağlıklı değil o yüzden kefir yulaf muz blenrda çekip içiyorum o zaman hem muzu tek yiyemiyorum o yüzden de iyi oluyot benim için 😅
Kubrakuckk MerveKaya38 Eksi ayran gibi kati kıvamda tabi çok faydalı zamanla içtikçe alisiyorsunuz ama☺️
balbocegim27 MerveKaya38 yoğurdun biraz sulu eksimisi gibi duşun ben çok seviyorum şeftalili olanını dene ıçim çok güzel oluyor
Edanue Bsra1111111 Hiç duymadım canım adını benim ablam aşırı organikçi onun tavsiyesi ve bebeklerede kullanılıyo
mmek_2014 Kefirzademi tavsiye ederim. Onu içtikten sonra diger hiç bir kefiri bir daha evime sokmadım. İnanılmaz lezzet farkı var