2sy 24.haftadayim. mide bulantisi devam ediyor malesef yemek yapamiyorum hala. Ama cok acikiyorum artik. Bebişin ihtiyaci artiyor sanirim bundan sonra. Surekli yiyecek biseyler de bulmakta zorlaniyorum her seyi almiyor zaten midem. Sizde nasil durumlar?
Remziye_2121 2sy valla ben yedikçe yiyorum kahvaltıdan sonra acıktığımda saralle ekmeğe sürüp yiyorum geceleri de öyle bebeğimde çok hareketli maşallah 🧿☺️🌸
Nuray11 2sy benim beslenme alışkanlığımda değişen hiçbişey olmadı sabah öğle akşam aynı ne yiyosam ona devam ediyorum sadece ilk haftalarda sucuk salam tavuk et gibi şeyler yiyemedim şuan eski düzenimde devam ediyorum
paradiseeeeee 2sy balla bende coo yiyorum fil gibi 2 saat de bi yiyorum ya yemek ya ıvız zıvır meyve tatlı kuruyemiş elime ne gelirse açılır iştahım seninde korkma bugün yarın
Dvoz1993 bende aynı sekılde saat bası mutfaga gıdıyorum ılla agzıma atcak bıse arıyorum 23 hafta olcaz şimdiden 13 kılo aldım bıle 😂😂
Sedagmlksz 2sy 3 ana 3 ara öğün yapıyorum yani 2-2,5 saatte bir bişeler yiyorum bazen fazladan ara öğün yaptığım da oluyo🙊😂
asliiyorgunn 2sy bizde 14+1 olduk normal 3 öğün Bi de ara öğünler yapıyorum muz ve ceviz çok tüketiyorum bebeğe kilo aldırıyor dedi doktor bebegi iyi besliyormuş tavsiye ederim